Sevda Demirel, Nursena Say'ın Miss Turkey'de 1'inci seçilmesini sert sözlerle eleştirdi

50 yaşındaki manken ve şarkıcı Sevda Demirel, sosyal medya hesabından Miss Turkey 2022 birincisi seçilen Nursena Say'ı hedef aldı. Nursena Say'ın 1'inci seçilmesini eleştiren Demirel, ''Bu hanım Türkiye güzeliyse ben neyim o zaman'' ifadelerini kullandı.

Manken ve şarkıcı Sevda Demirel, Miss Turkey 2022 yarışmasında Nursena Say'ı 1'inci seçilmesini eleştirdi. Sevda Demirel'in sosyal medya hesabından Nursena Say ile ilgili yaptığı paylaşım gündem oldu.

Sevda Demirel, Nursena Say'ın Miss Turkey'de 1'inci seçilmesini sert sözlerle eleştirdi


Miss Turkey 2022’de mücadele eden 20 genç kız birincilik için podyuma çıktı. Yarışmada, 1'nci Nursena Say, 2'nci Aleyna Şirin ve 3'üncü Neşe Erberk’ın kızı Selin Erberk Gurdiyan oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sonuçtan memnun kalmayıp yarışmada derece alan güzelleri eleştirdi. 19 numaralı Nursena Say'ın 1'inci seçilmesi de tepkilere neden oldu.

 
SEVDA DEMİREL'DEN NURSENA SAY TEPKİSİ


50 yaşındaki Sevda Demirel, 24 yaşındaki Nursena Say'ın 1'inci seçilmesine tepki gösterdi. Instagram hesabından kendi fotoğrafı ve Nursena Say'ın fotoğrafının yer aldığı bir kareyi paylaşan Demirel, paylaşımının altına düştüğü notla dikkat çekti.

108 bin takipçili Instagram hesabından ''Lütfen bunu bir kibir olarak algılamayın kibirli bir ruhumun olmadığını herkes çok iyi biliyor yaşımı da herkes biliyor bir şey sormak istiyorum size bu hanım Türkiye güzeliyse ben neyim o zaman ??tek soru tek cevap lütfen'' şeklinde bir paylaşımda bulunan Demirel, Nursena Say ile ilgili düşüncesini ortaya koymuş oldu. Seren Serengil, Sevda Demirel'in bu paylaşımına ''Sen çölde bir serap ❤️'' yorumunda bulundu. Sevda Demirel'in bu paylaşımına destek verenler kadar eleştirenler de oldu.


İşte o paylaşım...

sevda demirel - nursena say

 

 

Sevda Demirel, Nursena Say'ın Miss Turkey'de 1'inci seçilmesini sert sözlerle eleştirdi ile ilgili etiketler Sevda Demirel Miss Turkey Sosyal Medya nursena say
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.