Sette talihsiz kaza! Mustafa Mert Koç'un burnu kırıldı

Bir Peri Masalı dizisinin başarılı oyuncusu Mustafa Mert Koç'un rol arkadaşı Taro Emir Tekin ile çektiği dövüş sahnesinde yanlışlıkla burnu kırıldı. Geçirdiği set kazasını sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile anlatan oyuncu, "Emir Taro'nun yumruğu burnuma gelince 4 yerinden kırıldı" ifadelerini kullandı.

Başrollerini Alina Boz, Taro Emir Teki, Hazal Filiz Küçükköse, Mustafa Mert Koç ve Nazan Kesal'ın paylaştığı Bir Peri Masalı dizisinin setinde talihsiz bir kaza yaşandı. FOX TV'de izleyiciyle buluşan dizide Zafer karakterine hayat veren Mustafa Mert Koç'un burnu kırıldı.

FOX TV'de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinin başrol oyuncuları Taro Emir Tekin ile Mustafa Mert Koç, senaryo gereği bir dövüş sahnesi çekti. Sahnede Taro Emir Tekin'in yumruğu yanlışla Koç'un burnuna gelince 4 yerinde kırık meydana geldi. Son bölüme burnundaki bandajla kamera karşısına geçen oyuncu, estetik yaptırdığı yönündeki iddiaların ardından sessizliğini bozdu.

"BURNUM 4 YERİNDEN KIRILDI''

"Sosyal medya hesabından canlı yayın açarak bantlı burnu hakkında konuşan Mustafa Mert Koç, "Taro ile dövüş sahnesinde yumruk burnuma geldi ve 4 yerinden kırıldı. Set kazası yaşadık, olabilir. İş devam ederken estetik yaptırmadım" ifadelerini kullandı.

Sette talihsiz kaza! Mustafa Mert Koç'un burnu kırıldı ile ilgili etiketler Mustafa Mert Koç Bir Peri Masalı Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.