Sette talihsiz kaza! Menajerimi Ara dizisinin ünlü oyuncusundan kötü haber!

Star TV'de ekrana gelen, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş'ın başrollerini paylaştığı Menajerimi Ara dizisinin Peride'si Ayşenil Şamlıoğlu'nden kötü haber. Ünlü oyuncu dizinin setinde geçirdiği talihsiz kazayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın yaptığı, Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara' dizisinde 'Peride' karakterini canlandıran usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, sevenlerini korkuttu. Sette talihsiz bir kaza geçiren Şamlıoğlu, başına gelenleri takipçileriyle paylaştı.

Ayşenil Şamlıoğlu

AYAĞI KIRILDI

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 65 yaşındaki Ayşenil Şamlıoğlu, Menajerimi Ara dizisinin setinde talihsiz bir kaza geçirdi. Yağmurlu havada kaygan olan karavanın basamağından düşüp ayağını kıran 65 yaşındaki oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenenin ardından ayağı kırıldığı anlaşılan oyuncunun ayağı alçıya alındı.

Ayşenil Şamlıoğlu

KARAVANIN BASAMAKLARINDAN KAYIP DÜŞTÜ

Alçıya alınan ayağının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Şamlıoğlu, fotoğrafın altına "Evet meslekte başıma gelen ikinci set kazası, yağmurda karavanın basamağında kayıp düştüm ve ayağı kırdım" notunu düştü.

Ayşenil Şamlıoğlu

Oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yapıldı. Ayşenil Şamlıoğlu'na; Zerrin Tekindor, Ata Demirer, Melisa Sözen, Janset, Melek Baykal ve Çiçek Dilligil gibi ünlü isimler de geçmiş olsun dileklerini iletti.

 Ayşenil Şamlıoğlu


KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında koronavirüse yakalanan Ayşenil Şamlıoğlu, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulanarak Twitter'dan "Koronavirüs ile vedalaştık. Bir daha karşılaşmayalım lütfen" mesajını yayınlamıştı.

Oyuncu, koronavirüse yakalandığını, "Tüm geçmiş olsun dileklerine yürek dolusu teşekkürler. Tek tek yazamıyorum bağışlayın, sevgiler" sözleriyle duyurmuştu.

 

Sette talihsiz kaza! Menajerimi Ara dizisinin ünlü oyuncusundan kötü haber! ile ilgili etiketler kaza Instagram Sosyal Medya Ayşenil Şamlıoğlu Menajerimi Ara set kazası dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.