Sette kriz çıkaran Esra Bilgiç çalışanları soğukta saatlerce bekletti! Sebebine inanamayacaksınız

Diriliş Ertuğrul dizisiyle şöhreti parlayan 29 yaşındaki oyuncu Esra Bilgiç, çekimleri beş gün süren reklam filminin setinde çalışanlara zor anlar yaşattı. Bir Pakistan firmasının reklam yıldızı olan oyuncu özel karavanına istediği vitaminlerin markasını beğenmeyince kriz çıkarttı.

Esra Bilgiç, 5 gün süren çekimlerde kaprisleriyle herkesi bezdirdi. Özel karavanına vitamin isteyen Bilgiç, istediği marka vitamin gelmeyince sette kriz çıkardı. Bütün çalışanları saatlerce soğukta bekletti.

Sette kriz çıkaran Esra Bilgiç çalışanları soğukta saatlerce bekletti! Sebebine inanamayacaksınız


İLGİYİ PARAYA ÇEVİRMEYE BAŞLADI

Takvim'den Deniz Bayar'ın haberine göre; Oyuncu Esra Bilgiç, şöhret hastalığına yakalandı. Pakistan'da geniş bir hayran kitlesi bulunan ve oradaki dergilere kapak güzeli olan oyuncu, gösterilen ilgiyi paraya çevirmeye başladı.

KAPRİSLERİYLE ÇALIŞANLARI BEZDİRDİ

Pakistan'daki Mezan firması, reklam yıldızı olarak Türkiye'den Esra Bilgiç'le anlaştı. Çekimleri 5 gün boyunca İstanbul'da gerçekleştirilen reklamlarda güzel oyuncu, kaprisleriyle herkesi bunalttı. Sete sürekli geç gelen ve özel karavan isteyen Bilgiç, çalışanları kaprisleriyle bezdirdi.

Sette kriz çıkaran Esra Bilgiç çalışanları soğukta saatlerce bekletti! Sebebine inanamayacaksınız

'VİTAMİN GELMEDEN SETE ÇIKMAM'

Çekimlerin son gününde vitamin takviyesi isteyen oyuncu, karavanına bırakılan vitaminlerin istediği marka olmadığını görünce isyan çıkardı. Karavandan dışarı adım atmayan Bilgiç, "Vitamin gelmeden sete çıkmam" resti çekti.

Ne yapacağını şaşıran set çalışanları oyuncunun istediği marka olan vitamini getirdi. Soğuk havada bütün çalışanları dışarıda bekletip daha sonra sıcak karavanından sete çıkan Bilgiç, kaprislerini burada da sürdürdü. Geç kaldığı günler sete avukatıyla birlikte giden Bilgiç'in tavırları herkesi şaşırttı. Reklamda görev alan set ekibi, biten işin ardından derin bir "Ohh" çekti.

Esra Bilgiç, daha önce de Pakistan'da reklamlarda rol almıştı.

 

Sette kriz çıkaran Esra Bilgiç çalışanları soğukta saatlerce bekletti! Sebebine inanamayacaksınız ile ilgili etiketler Esra Bilgiç reklam filmi set
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.