Sette hırsız paniği! Eşyaları çalan kişi bakın kim çıktı

Yönetmen Faik Ahmet Akıncı, sette yaka mikrofonunun çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Mikrofonu çalan stajyer, neden hırsızlık yaptığına açıklık getirerek kendisini şöyle savundu: “Alacağım olan bin lira ödenmeyince tahsilatı böyle yaptım!”

Yönetmen Faik Ahmet Akıncı, geçtiğimiz günlerde polis merkezine başvurarak yapım şirketinde bulunan bazı eşyalarının çalındığını ihbar etti. Akıncı, stajyer S.A.'dan şüphelendiğini belirtti.

Sette hırsız paniği! Eşyaları çalan kişi bakın kim çıktı


HIRSIZLIĞI STAJ PARASINI ALAMADIĞI İÇİN YAPTIĞINI AÇIKLADI

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Mikrofonu çaldığı iddia edilen 24 yaşındaki S.A., verdiği ifadede staj parası olan bin lirayı alamadığını bu yüzden de mikrofonu alarak tahsilat yaptığını anlattı. Yönetmen Akıncı, savcılık soruşturması sürerken stajyerin mikrofonu iade ettiğini belirterek şikayetini geri aldı.

 

 

Sette hırsız paniği! Eşyaları çalan kişi bakın kim çıktı ile ilgili etiketler Hırsızlık Yönetmen dizi seti dizi çekimi film çekimi film seti Faik Ahmet Akıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.