Set ekibine küfürler yağdırdı... Artık dizide yok!

Berk Oktay, Savaşçı dizisinin set ekibinde çalışanlara ağır küfürler ve hakaretler savurunca çalışanlar çekimleri boykot etmişti. Olayın basında yer bulmasının ardından Oktay'ın diziyle yollarının ayrıldığı duyuruldu.

Fox TV'de yayınlanan ‘Savaşçı’ dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay’ın set ekibine küfretmesinin ardından çalışanlar, “Bizler Limon Yapım'ın Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinin teknik ekibi olarak, bu sabaha karşı sahne çekimi sırasında başrol oyuncusu Berk Oktay'ın tüm ekibe ağır hakaretler ve küfür ederek (O… çocukları, yapacağınız işi s.... Siz ancak o... çekersiniz, s... gidin) seti terk etmesinden dolayı Berk Oktay ile çalışmayı reddederek kendisini boykot ediyoruz. Bu kararımızı tüm kamuoyuna duyururuz.” açıklamasını yapmıştı.

Medyaya yansıyan küfür olayının ardından Berk Oktay’ın diziden ayrıldığı öğrenildi. Oktay, geçmiş yıllarda da köpeği tarafından yüzünün ısırılmasını haber yapan gazetecilerle polemiğe girmiş, günlerce gündemden yer bulmuştu.

Set ekibine küfürler yağdırdı... Artık dizide yok! ile ilgili etiketler Berk Oktay Savaşçı küfür set ekibi ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.