Set arkadaşı ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı... Ünlü oyuncu köpek saldırısına uğradı!

Star TV'deki 'Söz'ün başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş reklam yüzü olduğu markanın verdiği davete katıldı.Geçen ay geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen oyuncuyu bu sefer de köpek ısırdı. Tolga'nın dudağındaki izin nedeni de anlaşılmış oldu. Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın yakasını talihsizlik bırakmazken bir yandan da aşk hayatı tüm hızı ile sürüyor. Aybüke Pusat namı diğer adıyla Söz dizisinin Baharı ve Yavuz’un dizi aşkı gerçek oldu. Aybüke Pusat sevgilisi Tolga Sarıtaş aşkı magazin gündemine damga vurdu. Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Tolga Sarıtaş kimdir ve kaç yaşındadır? Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş ne zamandır birlikte? İşte merak edilen her şey...

Star TV'deki 'Söz'ün başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş reklam yüzü olduğu markanın verdiği davete katıldı.Geçen ay geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen oyuncuyu bu sefer de köpek ısırdı. Tolga'nın dudağındaki izin nedeni de anlaşılmış oldu. Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın yakasını talihsizlik bırakmazken bir yandan da aşk hayatı tüm hızı ile sürüyor. Aybüke Pusat namı diğer adıyla Söz dizisinin Baharı ve Yavuz’un dizi aşkı gerçek oldu. Aybüke Pusat Tolga Sarıtaş aşkı magazin gündemine damga vurdu. Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Tolga Sarıtaş kimdir ve kaç yaşındadır? Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş ne zamandır birlikte? İşte merak edilen her şey...

tolga

DUDAĞINA DİKİŞ ATMIŞLAR

Geçen ay İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen oyuncunun dudağındaki dikiş izi dikkat çekti. Tolga Sarıtaş "Dizi çekimlerinde köpek saldırdı. Dikiş attılar. Ama kalıcı değil. Yakında geçer, sorun bile etmedim" dedi.

ROL ARKADAŞI İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Söz dizisinin Yavuz Komutanı Tolga Sarıtaş bu ara aşk haberleri ile de gündemdi. Tolga'nın dizideki rol arkadaşı Aybüke Pusat ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

İddiaya göre, 'Söz' dizisinin 'Üsteğmen Yavuz'u Tolga Sarıtaş ile dizide rol alan Aybüke Pusat'ın arkadaşlıkları aşka dönüştü.

Beraberliklerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren iki oyuncunun bu nedenle genellikle Anadolu Yakası'nda dışarı çıkmayı tercih ediyor.

Duymayan Kalmasın'da yer alan habere göre; Genç oyuncu çiftin geçen pazartesi Maslak'ta bir gece kulübüne eğlendiği iddia edildi. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre gecede çok neşeli olan Sarıtaş, ceketini Aybüke Pusat'a verdi ve bu sırada güzel oyuncuyu öptü.

Ardından birbirlerine sarılan çift samimi görüntüler verdi. Sarıtaş'la Pusat'ı görüntülemek isteyen müşterilere mekânın güvenlik ekipleri müdahale ettiği iddia edildi.

Sürpriz aşkla ilgili gündeme gelen ünlü çift herhangi bir açıklama yapmadı.

bAke

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

20 Mayıs 1995 Ankara doğumlu olan güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nde Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümünü kazandı. Dans ve piyano eğitimleri aldıktan sonra balerin olmayı tercih eden Pusat, eğitim hayatını devam ettirerek Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde okumaya başladı. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey adlı güzellik yarışmasınad Türkiye 3. seçilerek dikaktleri üzerine çeken Pusat'a ardından oyunculuk teklifleri gelmeye başladı. 1.72 boyunda ve 50 kilo ağırlığınad olan 22 yaşındaki genç isim geçtiğimiz yıllarda Medcezir adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştu. Aynı dizide balerin performansını da sergileyen Pusat, dizide Yaman karakteri ile yakınlaşmıştı. Şimdi ise Söz dizisinde Bahar karakteri ile yer alıyor.

tolga_sarAtaA

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Tolga Sarıtaş (d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı. Şu anda Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu karakterini canlandırmaktadır. 2016 yılında İTÜ EMÖS ödüllerinde Ali Mertoğlu karakteriyle En İyi Erkek Dizi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

Set arkadaşı ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı... Ünlü oyuncu köpek saldırısına uğradı! ile ilgili etiketler Star TV Söz Tolga Sarıtaş köpek ısırdı aşk hayatı aybüke pusat tolga sarıtaş aşkı aybüke pusat kimdir tolga sarıtaş kimidr ne zamandır birlikte
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.