Sessizliğini bozdu: Danla Bilic, Doğu Demirkol'un programına alkollü mü çıktı?

Sosyal medyada paylaştığı makyaj videolarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan fenomen Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Doğu Demirkol'un Star TV'de yayınlanan Alelade Show programına konuk olmuştu. Programdaki garip tavırları ve sevgilisi Kubilay Aka hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çeken Danla Bilic'in alkollü olduğu iddia edilmişti. Programın ikinci yarısına çıkarılmayan Danla Bilic konuyla ilgili sessizliğini sosyal medyada bozdu.

Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol'un Star TV'de yayınlanan 'Alelade Show' programına katılan 28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Danla Bilic, hem tavırları hem de açıklamalarıyla programa damga vurmuştu. 29 Ekim 2022 Cumartesi günü 6. bölümüyle ekrana gelen 'Alelade Show' programında Danla Bilic ilginç tavırlarıyla adından söz ettirmişti.

Danla Bilic, Doğu Demirkol'un programına alkollü mü çıktı?

Tavırları nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının alkollü olduğunu iddia ettiği Danla Bilic, oyuncu sevgilisi Kubilay Aka ile evlilik düşünüp düşünmediklerini konusunda da açıklama yaparak herkesi şaşkına çevirmişti. Danla Bilic evlilikle ilgili Doğu Demirkol'un sorusuna ''Ben daha çok gencim, asla evlenemem. O düşünebilir ben düşünmüyorum. Onu çok seviyorum ama şu anlık evlilik düşünmüyorum'' yanıtını vermişti.

Danla Bilic, Doğu Demirkol'un programına alkollü mü çıktı?

PROGRAMIN 49'UNCU DAKİKASINDA AYRILDI

Programa 49'uncu dakikasında veda eden Danla Bilic'in yayına alkollü çıktığı öne sürüldü. Doğu Demirkol'un sorularına güçlükle cevap veren fenomenin 49. dakikasında programdan alındığı ileri sürüldü.

Danla Bilic, Doğu Demirkol'un programına alkollü mü çıktı?


"KORUMALAR KOLUMDAN TUTTU"

Bilic, programa alkollü çıktığı ve bir süre sonra programdan gönderildiği iddialarına sosyal medyadan cevap verdi. ''Yayına alkolllü katıldığı öne sürülen Danla Bilic programın ortasında gönderildi'' şeklindeki bir tweeti alıntılayan ünlü fenomen ''He korumalar tuttu bide kolumdan'' ifadelerini kullandı.

 

 

Sessizliğini bozdu: Danla Bilic, Doğu Demirkol'un programına alkollü mü çıktı? ile ilgili etiketler Danla Bilic Doğu Demirkol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.