Ses sanatçısı Aziz Taştan ve eşi depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin vurduğu Adıyaman'da yaşayan ses sanatçısı Aziz Taştan hayatını kaybetti. Acı haberi, sanat dünyasının 'Felaket tellalı' olarak tanınan ses sanatçısı Onur Akay kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ses sanatçısı Aziz Taştan ile eşi, Kahramanmaraş merkezli medyana gelen ve Adıyaman'ı da etkileyen depremdemde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Acı haberi söz yazarı ve müzisyen Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Akay, ''Ses sanatçısı Aziz Taştan ile eşi, Kahramanmaraş merkezli medyana gelen ve Adıyaman'ı da etkileyen depremde yıkılan binanın altında kaldı. Enkazdan Aziz Taştan ve eşinin cansız bedeni çıkarıldı.'' ifadelerini kullandı.

aziz taştan

AZİZ TAŞTAN KİMDİR?

Aziz Taştan, 2011 yılında “Kaçak” ismini verdiği ilk solo albümünü çıkardı ve halk müziği severlerden büyük ilgi gördü. Birçok albüm, single ve klip çalışmaları yapan Taştan, ayrıca özel bir kanalda “Yüreğimin Ezgisi” isimli bir televizyon programı hazırlayıp sundu. Tiyatro dalında da dört oyun yazıp sergileyen ve resim sergileri de açan sanatçı, çok sayıda konser ve sahne programları da yapmıştır.

Ses sanatçısı Aziz Taştan ve eşi depremde hayatını kaybetti - Resim : 2

 

 

Ses sanatçısı Aziz Taştan ve eşi depremde hayatını kaybetti ile ilgili etiketler deprem Adıyaman Hatay Kahramanmaraş Onur Akay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.