Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu kimdir? Sağlık durumu nasıl?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun koronaya yakalandığı resmen açıklandı. Servet Soylu’nun yaklaşık 1,5 aydır koronavirüs tedavisi gördüğü belirtildi. Peki, Servet Soylu kimdir, son sağlık durumu nasıl?

Yaklaşık 1,5 ay kadar önce koronavirüse yakalandığı belirtilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun son sağlık durumu oldukça merak ediliyor. Yakın bir zamanda yoğun bakıma alınan anne Servet Soylu için sağlık durumu açıklamasının ilerleyen zamanlarda yapılması bekleniyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi ve kızı da Ekim ayında koronavirüse yakalanmış onlar bu durumu atlatmışlardı. Soylu, bir kısmı hastanede olmak üzere yaklaşık 3 haftalık bir tedavi sürecinin hemen ardından görevinin başına dönmüştü.

SERVET SOYLU KİMDİR?

Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelen Servet Soylu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesidir. Hastanede halen tedavisine devam edilen Soylu’nun yoğun bakımda olduğu belirtilirken Süleyman Soylu’da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında annesi için dua istedi.

 

Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu kimdir? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Servet Soylu sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.