Servet 1.bölüm izle!

Yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı Servet dizisi ilk bölümü ile Show Tv ekranlarında dün akşam izleyiciyle buluştu. İşte Servet 1.bölüm izle! İlk bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde...

Ekranlara bir dizi daha merhaba dedi. Show TV'de yayınlanmaya başlayan Servet izleyiciler tarafından ilgi gördü.Oyuncu kadrosunda Yusuf Çim, Bahar Şahin, Ali Sürmeli, Arsen Gürzap ve Kanbolat Görkem Aslan gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümü yayınlandı. Heyecanla beklenen dizinin ilk bölümünde neler olduğu merak ediliyor. İşte Servet 1.bölüm izle! İlk bölümde neler oldu? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kudret Fettah’ın “Kendi torununuzun ölüm emri bana ulaştığında emri dinlemedim, onu öldürmedim” sözleriyle fenalaştığı tanıtımda Can Yiğit, Ferah’ı bulmak için Çocuk Esirgeme Kurumu’na gidiyor. Ferah öfkeyle kurumdan ayrılırken, Can Yiğit’in kaza anları heyecanı yükseltiyor. Yener Fettah’ın, babası Kudret Fettah için “Bu adam beni katil edecek!” sözleri dikkat çekiyor.
 
Servet 1.bölüm izle!
 
KONUSU NEDİR?
“Herkes kendi servetini arar bu dünyada!” sloganıyla yola çıkan Servet’in ilk tanıtımı yayınlandı. İki aşığın paylaşılamayan dev bir servet için yapılan kavganın ortasında kalacakları Servet, yayınlanan ilk tanıtımıyla adından uzun süre söz ettireceğe benziyor. Ünlü iş adamı Kudret Fettah’ın (Ali Sürmeli) yazdığı mektup merak uyandırırken, “Kimi aklıyla arar, kimi kalbiyle, kimine göre aşktır; kimine göre para! Kimi aile der adına, kimi dost, kimi de evlat! Herkes kendi servetini arar bu hayatta!” sözleri dikkat çekiyor. Yetiştirme yurdunda kalan Ferah Feza’nın (Bahar Şahin) gözyaşları içinde yurttan ayrıldığı sırada, Can Yiğit’in (Yusuf Çim) geldiği anlar dizinin hikayesinden ipuçları veriyor. Can Yiğit ve Ferah Feza’nın yollarının nasıl kesişeceğinin sinyallerinin verildiği tanıtımda ikilinin zorlu aşk hikayesi izleyenleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.
 
Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Servet”in ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor. Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor.
 
BAHAR ŞAHİN KİMDİR?
Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Aslen Artvinlidir. 14 yaşında iken anne ve babası boşandıktan sonra İstanbul'a yerleşerek eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Okullu iken okulun tiyatro ekiplerine katıldı. Ankara Altındağ Gençlik Merkez'inde tiyatro ekibine dahil oldu. İstanbul'da iken bir gece ailecek akşam yemeğinde iken yapımcı Arzu Eğmir ile şans eseri tanışıp sonrasında “O Hayat Benim” dizisinin yönetmenlerinden Yönetmen Merve Girgin ile tanıştırdı. Ve “O Hayat Benim” dizisinde oynamaya başladı. Bir dergiye gönderdiği fotoğraflarla birinci oldu ve kapakta yer aldı.
 
HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?
2017 – Kayıtdışı (İnci) (TV Dizisi)
2017 – OHA Diyorum (Sinema Filmi)
2017 – Lise Devriyesi (Işıl) (TV Dizisi)
2016 – Pepee: Birlik Zamanı (Liko -Seslendirme) (Sinema Filmi)
2014 – 2016 – O Hayat Benim (Toplam 4. Sezon) (Müge) (TV Dizisi)
 
YUSUF ÇİM
26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. Aslen Giresun Alucra'lı olan 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir.
 
EĞİTİMİ
Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Akademi 35.5 Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almıştır.
 
KARİYERİ
 
FOTOMODELLİK
2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.
 
MODELLİK
2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week, Günsel Ülkü, Forever Young gibi defileler ve Damat, Kiğili, Tween, Ralp, Lauren, Hatemoğlu, Polo, Mango, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.
 
MÜZİK
Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı "Olsun Bi Kere" EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.
 
FİLMOGRAFİSİ
Ezra - 2014 - Başkomiser Mustafa
Piramit - 2015 - Kendisi
Çilek Kokusu - 2015 - Burak Mazharoğlu
Hanım Köylü - 2016 - Ferit
İçimdeki Fırtına - 2017 - Emre
Seven Ne Yapmaz - 2017 - Ozan
Servet - 2018
 
OYUNCULUK
İlk oyunculuk kariyeri'nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki "Başkomiser Tek Tabanca Mustafa" rolünde oynamıştır. Gold Yapım'ın 2015 Haziran ayından itibaren Star Tv'de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Burak Mazharoğlu" karakterini canlandırmıştır. Gold Yapım'ın 2016 Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Hanım Köylü adlı dizide Gülsim İlhan Ali ile başrolü paylaşmıştır.
 
SUNUCULUK
Sunuculuk kariyeri C Yapım'ın 2015 yılında Show TV için yaptığı "Piramit" adlı yarışma ile başladı. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan'ın yarışmacı koçluğu yaptığı programın Sunuculuk görevini üstlendi.[4]2016 Yılbaşı akşamı Show Tv de yayınlanan 'Sibel Can ile Yılbaşı Özel' Programının sunuculuğunu yapmıştır.
 
OYNADIĞI REKLAM FİLMLERİ
Avea (2010)
Gs Mobile (2010)
Aksiyon Dergisi (2011)
Oynadığı Klipler
Demet Akalın - Aşk
Demet Akalın - Sabıka
 
Servet 1.bölüm izle! ile ilgili etiketler servet 1.bölüm izle ilk bölümde neler oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.