Sertap Erener'in hastalığı nedir, İstanbul ve Antalya konserleri neden iptal edildi? Sertap Erener hayatı ve yaşı...

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının dün yapılması planlanan İstanbul konseri iptal edildi. Erener'in hastanede tedavi altına alındığına yönelik çıkan haberlerin ardından, ünlü sanatçının sağlık durumu merakla araştırılmaya başladın. Peki, Sertap Erener'in hastalığı nedir? Konseri neden iptal edildi? Detaylar haberimizde...

Sertab Erener'in son dönemdeki konserlerini ertelediği ortaya çıktı. İlk olarak Antalya'daki konserini iptal eden şarkıcı, sonrasında da İstanbul'daki sahnesini erteledi. Erener'in sağlık sorunları nedeniyle sahneye çıkamadığı belirtildi.

Sertap Erener'in hastalığı nedir, İstanbul ve Antalya konserleri neden iptal edildi? Sertap Erener hayatı ve yaşı...

"HASTANEDE EMİN ELLERDEYİM"

Basına yansıyan haberlerin ardından ünlü şarkıcıdan ilk açıklama geldi. Sertab Erener, "Beni merak edip soran herkese teşekkür ederim. Hastanede emin ellerdeyim, tedavideyim. Yeniden görüşmek üzere" dedi.

"İSTANBUL KONSERİ İPTAL EDİLDİ"

Sertab Erener'in dün planlanan İstanbul konseri iptal edildi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; 

"25 Eylül Cumartesi günü gerçeklemesi planlanan Sertab Erener konseri, sanatçının sağlık sorunları sebebi ile iptal edilmiştir. Anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz."

SERTAP ERENER HAKKINDA 

Müzisyen, şarkıcı, söz yazarı ve besteci Sertab Erener, 4 Aralık 1964 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Diyarbakır’lıdır. Annesinin ailesi Yugoslavya’daki savaştan kaçıp Ayvalık, Balıkesir’e yerleşmiştir. Serdar adında bir abisi vardır.

İstanbul Belediye Konservatuvarı’nda başladığı müzik eğitimine İstanbul Devlet Konservatuvarı’nda devam etti. Gelecek vadeden bir sopranoydu. Altı yıllık eğitimin ardından profesyonel müzik kariyerine adım atan Sertab Erener, babasının söylediği Türk sanat müziği şarkılarını dinleyerek büyümüştü.

Sertab Erener, en büyük destekçilerinden biri olan Sezen Aksu’nun vokalistliğini yaparken, yine Aksu’nun desteğiyle 1992 yılında ilk albümü “Sakin Ol”u yayınladı. Aksu’nun prodüktörlüğünü de üstlendiği albüm, 950.000’lik resmi kayıtlı satışıyla, “En Çok Satan Albüm” olmayı başardı.

“Sakin Ol”un ardından, 1994 yılında “Lal” albümünü piyasaya çıkardı. “Lal”i, 1996’da “Sertab Gibi” izledi. Bu albüm toplamda 1,5 milyonluk bir satış rakamını yakaladı. 1999 yılında dördüncü albümü “Sertab”ı çıkaran Sertab Erener, müzik listelerinde 1 numaraya yükseldi. Piyasaya çıkışından 3 ay gibi kısa bir sürede 500.000 gibi bir satışa ulaşan bu albümüyle, Sony Music International tarafından platin plak ile ödüllendirildi.

Ricky Martin’le “Private Emotion -Come to me”yle düet yapan Sertab Erener, 2000 yılında da Yunan sanatçı Mando’yla birlikte “Aşk” single’nı çıkarttı.


Letonya’nın başkenti Riga’da 24 Mayıs 2003 tarihinde yapılan 48. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye adına yarışan Sertab Erener ve ekibi, “Every Way That I Can” adlı parçasıyla 167 puan alarak birinci oldu.

Sertab Erener, 1986 yılında şarkıcı Levent Yüksel ile evlendi. 19 Haziran 1996 tarihinde boşandı. 1997 yılından beri şarkıcı sevgilisi Demir Demirkan ile birlikte olan Sertab Erener bu birlikteliğin sona ermesinin ardından 2015 yılında Emre Kula ile evlenmiştir.

Albümleri:

Kırık Kalpler Albümü – 2016
No Boundaries – 2004
Turuncu – 2001
Yeni – 2001
Bu Yaz – 2000
Sertab Erener – 1999
Sertab Gibi – 1997
Lâ'l – 1994
Sakin Ol – 1992

Sertap Erener'in hastalığı nedir, İstanbul ve Antalya konserleri neden iptal edildi? Sertap Erener hayatı ve yaşı... ile ilgili etiketler Sertab Erener İstanbul Konser Sertap Erener kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.