Faladdin ile başarı adımlarını yükselten Sertaç Taşdelen, yeni bir girişime daha imza attı

Hemen herkes tarafından kullanılan Faladdin ve Binnaz kahve uygulamalarının kurucusu Sertaç Taşdelen, kendi ismiyle kurduğu yeni moda tasarım odaklı girişimini duyurdu.

Herkes tarafından kullanılan ve hayatımızın bir parçası haline gelen Falladdin ve Binnaz adındaki dijital fal uygulamasının yaratıcısı ve kurucusu Sertaç Taşdelen, yeni girişimini tanıttı. Girişimciliğin ruhunda bir son olmadığını bizlere gösteren Taşdelen, başarısına başarı katmaya devam ediyor. Son olarak kendi ismiyle kurduğu 'Sertaç Taşdelen Shop' girişimini tanıttı. Tamamen kendi tasarımlarına ait ürünler bulunuyor.

39 yaşındaki başarılı girişimci çocukluğundan beri hayalinde tasarım, mimar gibi daha çok görsel hitaba yakın meslekleri sevdiğini belirterek böyle bir 'moda tasarımı' odaklı girişiminde bulunduğunu açıkladı.

 Falladdin ile başarı adımlarını yükselten Sertaç Taşdelen yeni bir girişime daha imza att

Tamamen kendi tasarımlarına ait kendi ismiyle açtığı 'Sertaç Taşdelen Shop'ta birbirinden güzel tasarımlardan oluşan ürünlerle karşılaşıyorsunuz. Burada başarılı girişimcinin ne kadar tarz sahibi biri olduğunu ve Koleksiyonunda net çizgilerin olmadığını, her cinsiyete uygun koleksiyonları barındırdığını görüyoruz

10 yıl sonra hobi girişiminde bulunan Taşdelen, her zaman modaya karşı ilgisini ve merakını giyim tarzı olsun her alanda kendisini gösteriyordu. 39 yaşındaki başarılı girişimci, başarılı olmanın yolunu ilk olarak adım atmak ve durmadan çalışmaktan geçtiğini söyledi.

Sertaç Taşdelen yaptığı bu girişimiyle sadece kendisine değil birçok vatandaşa örnek oldu.

Faladdin ile başarı adımlarını yükselten Sertaç Taşdelen, yeni bir girişime daha imza attı ile ilgili etiketler Sertaç taşdelen Faladdin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.