'Serseri mayın' alarmı: Karadeniz sularında balık tutmak tedbir amaçlı yasaklandı!

İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişinde mayına benzer bir yabancı cisim tespit edilmesinin ardından ekipler hızla harekete geçti. Cismin eski tip bir mayın olduğu ve etkisiz hale geldiği bildirilirken Karadeniz kıyısında balıkçılık faaliyetlerine de tedbir amaçlı engel getirildiği duyuruldu.

İstanbul Boğazı'nda sabah saatlerinde serseri mayın paniği yaşandı. 

MSB'nin olara el koyması ile birlikte eski tip olduğu öğrenilen mayının Bakan Akar, etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

"BULGARİSTAN-KEFKEN ARASINDAKİ KARADENİZ SULARINDA HER TÜRLÜ BALIKÇILIK FAALİYETLERİ YASAKLANDI"

Tarım ve Orman Bakanlığı, Bulgaristan-Kefken arasındaki Karadeniz sularında bugünden itibaren, ikinci bir duyuruya kadar, her türlü balık avcılığının durdurulduğunu bildirdi.

Bakanlığın Twitter hesabından balıkçılık faaliyetlerine ilişkin yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"Balıkçılarımızın ve halkımızın can ve mal güvenliği için bugünden itibaren ikinci bir duyuruya kadar Bulgaristan-Kefken arasındaki Karadeniz sularında gün batımından gün doğumu süresince küçük teknelerle yapılan olta avcılığı da dahil olmak üzere her türlü balık avcılığı durdurulmuştur."

 

 

 

'Serseri mayın' alarmı: Karadeniz sularında balık tutmak tedbir amaçlı yasaklandı! ile ilgili etiketler Karadeniz balık mayın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.