Serpil Sarı kimdir? 12 yaşında ilk albümünü çıkaran İbo Show'un konuğu Serpil Sarı kaç yaşında, evli mi?

Serpil Sarı kimdir merak ediliyor. İbo Show'un 6 Mart 2021 Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde konuk Serpil Sarı hakkında izleyicinin meraklı araştırmaları devam ediyor. 12 yaşında ilk albümünü çıkaran Serpil Sarı kaç yaşında, evli mi?

İbo Show 6 Mart Cumartesi akşamı yeni bölümü ile STAR TV'de yayınlanıyor. İbo Show'un bu haftaki konukları arasında olan şarkıcı Serpil Sarı kimdir, kaç yaşında ve evli mi gibi sorular da bir anda İbo Show'un izleyisinin merak konusu oldu.

SERPİL SARI KİMDİR?

Serpil Sarı, 4 Mart 1976 tarihinde İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenen Serpil Sarı, henüz 12 yaşında ilk albümünü çıkartmıştır.

Serpil Sarı kimdir? 12 yaşında ilk albümünü çıkaran İbo Show'un konuğu Serpil Sarı kaç yaşında, evli mi?

2003 yılında İbrahim Tatlıses'in vokalistliğine başlayan şarkıcı, Tecelli, Misafir, Öldüm Öldüm isimlerinde 3 albüm yayınladı.

Serpil Sarı kimdir? 12 yaşında ilk albümünü çıkaran İbo Show'un konuğu Serpil Sarı kaç yaşında, evli mi? - Resim : 2

Serpil Sarı kimdir? 12 yaşında ilk albümünü çıkaran İbo Show'un konuğu Serpil Sarı kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler Star TV serpil sarı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.