Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar ayrılığında olay iddialar! Darp edildi...

Uçankuş'un haberine göre, Sermiyan Midyat, kendisinden 16 yaş küçük olan sevgilisi Sevcan Yaşar’la karakolluk olmuştu. İddiaya göre Sevcan Yaşar, sevgilisinden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle ayrılma kararı almıştı. Bu iddialar ardından Sermiyan Midyat'tan da bomba görüntüler geldi.

Sermiyan Midyat, kendisinden 16 yaş küçük olan sevgilisi Sevcan Yaşar’la karakolluk olmuştu. İddiaya göre Sevcan Yaşar, sevgilisinden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle ayrılma kararı almıştı. Bu iddialar ardından Sermiyan Midyat'tan da bomba görüntüler geldi.

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar ayrılığında olay iddialar! Darp edildi...

Sermiyan Midyat, Sevcan Yaşar tarafından darp edildiğini iddia etti.

 Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar ayrılığında olay iddialar! Darp edildi... - Resim : 2

Darp raporu alan Midyat, kavga sonrası vücudunda oluşan izlerin fotoğrafını çekti.

İddialara göre; Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar çifti, 4 Mayıs’tan önceki hafta aynı evde kaldılar ve karantina günlerinde sürekli kavga ettiler.

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar ayrılığında olay iddialar! Darp edildi... - Resim : 3

Hatta tartışmalar sonrasında Sevcan Yaşar'ın ‘taşınacağım’ demesinin üzerine Sermiyan Midyat’ın da ‘evet artık taşın lütfen’ demesinin ardından ayrılığın gerçekleştiği öne sürüldü.

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar ayrılığında olay iddialar! Darp edildi... - Resim : 4

Sermiyan Midyat konuyla ilgili ilk açıklamasında ise "Bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Ben âşık oldum, karım olmasını istedim. 2 aydır aynı evdeydik ama olmadı. Şikayetçi olmuş, ifademi verdim. ‘Şiddete uğradım’ diyor ama darp raporu yok. Çünkü böyle bir olay yok" demişti.

(UÇANKUŞ)

 

 

 

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar ayrılığında olay iddialar! Darp edildi... ile ilgili etiketler Darp Semiryan midyat sevcan yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.