Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın yaralama davasında karar belli oldu!

Yönetmen Sermiyan Midyat ile eski sevgilisi Sevcan Yaşar arasında yaşanan tartışma mahkemeye taşınmıştı. Birbirlerini darbettikleri iddiasıyla görülen davanın sonucunda karar çıktı. Her iki oyuncu da adli para cezasına çarptırıldı.

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın yaralama davasında karar belli oldu! Yönetmen Sermiyan Midyat ile eski sevgilisi Sevcan Yaşar arasında yaşanan tartışma mahkemeye taşınmıştı. Birbirlerini darbettikleri iddiasıyla görülen davanın sonucunda karar çıktı. Her iki oyuncu da adli para cezasına çarptırıldı.


Sermiyan Midyar ile Sevcan Yaşar'ın şiddet davsında karar çıktı. Mahkemenin açıkladığı gerekçeli karar da belli oldu. Buna göre her iki oyuncu da birbirlerini yaraladıkları gerekçesiyle adli para cezasına çarptırıldı. Sermiyan Midyat'a Sevcan Yaşarı yaraladığı gerekçesiyle 1120 TL adli para cezası verilirken Sevcan Yaşar'a da aynı tarife uygulandı.

Sanık Sermiyan Midyat hakkında, daha önceden hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı bulunduğu için bu hüküm uygulanmadığı vurgulanan gerekçeli kararda, yasal şartları oluştuğundan Sevcan Yaşar'ın aldığı cezaya ilişkin hükmün açıklanmasının geri bırakıldığı bilgisi verildi.Gerekçeli kararda ayrıca, müşteki sanık Sermiyan Midyat'ın, "hakaret" ve "tehdit" suçlarını işlediğine dair kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden beraat kararı verildiği kaydedildi.

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın yaralama davasında karar belli oldu! ile ilgili etiketler Sermiyan Midyat sevcan yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.