Serkan Tütüncü ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor?

Bu akşam final bölümüyle ekranlara veda edecek Masumiyet dizisindeki Ela ve İlker karakterlerinin aşkının gerçek olduğu iddia edildi. İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü arasındaki yakınlığın set dışında da devam etmesi akıllara, "Yeni bir aşk mı başlıyor?" sorusunu getirirken, ikilinin beraber tatile gitmesi de iddiaları güçlendirdi.

Sezona oldukça iddialı bir şekilde başlayan Masumiyet dizisi bu akşam yayınlanacak 13. bölümüyle ekranlara veda edecek. Etkileyici konusu ve güçlü kadrosu ile dikkat çeken fenomen dizinin ekran yolculuğu kısa sürse de İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın gibi genç oyuncuların arasında bağ kurmasına ve yıldızının parlamasında etkili oldu. Öte yandan dizide Ela ve İlker aşkı anlatılırken, İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü'nün gerçek hayattaki yakınlığı ise dizi hayranlarını heyecanlandırdı.

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI

Geçtiğimiz aylarda İlayda Alişan'ın meslektaşı Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı ancak ayrıldıkları ortaya çıktı. Genç oyuncunun, Sarı ile tüm fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silmesi ve Sarı'yı takipten çıkarması iddiaları doğruladı. Yaşanan ayrılığın ardından İlayda Alişan'ın dizide rol arkadaşı olan Serkay Tütüncü'yle aşk yaşadığı iddiası sosyal medyada gündem oldu.

TATİLE ÇIKTILAR

Aşk iddiaları ile anılan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü çiftinin rol aldıkları dizinin final yapmasının ardından tatile çıkması ise aralarından su sızmadığını kanıtlar nitelikte. Set dışında eğlenceli görüntülerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Deniz Işın, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'a tatillerinde eşlik ediyor. Alişan ve Tütüncü'nün dizi biter bitmez birlikte tatile çıkması aralarındaki aşk dedikodularını güçlendirdi.

Serkan Tütüncü ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler İlayda Alişan Serkan Tütüncü Masumiyet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.