Serkan Korkmaz'dan önemli çağrı... "Hande Sümertaş" olayı çok şeye gebe!

Denizlispor-Fenerbahçe maçı öncesinde sosyal medyada paylaşılan bir görüntü futbol camiasını karıştırdı. Galatasaray kulübünün eski profesyonellerinden Hande Sümertaş bu görüntünün sorumlusu olarak gösterilirken, eski hakem Ahmet Çakar'ın Sümertaş'ı hedef alan seksist eleştirileri tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı. Tüm bu yaşananlar üzerine spor yazarı Serkan Korkmaz'dan gelen paylaşım ise oldukça dikkat çekiciydi..

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eski yardımcısı Hande Sümertaş, bir süre önce Galatasaray'dan ayrılıp beIN Sports'ta Medya Hakları Direktörü olarak görev yapmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Denizlispor'un sosyal medyada Fenerbahçe'yi hedef alan paylaşımı üzerine gözler bir anda Hande Sümertaş'a çevrildi!

Serkan Korkmaz'dan önemli çağrı... "Hande Sümertaş" olayı çok şeye gebe!

FENERBAHÇE TARAFTARI DA SÜMERTAŞ'I HEDEF ALDI

Denizlispor'un paylaştığı video, 2005-2006 sezonunda Fenerbahçe ile oynanan ve 1-1 sona eren, çıkan olaylar nedeniyle de 16 dakika uzaması ile akıllarda kalan maça ilişkindi...

Paylaşıma tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medyada, 'Hatırla' notunun iliştirildiği videonun üzerindeki logonun beIN Sports olarak değişmiş olmasına dikkat çekti.

Oysa maç oynandığında kanalın adı LİG TV'ydi. Üstelik beIN Sports takımların resmi hesaplarından bile bu tip maç görüntülerinin paylaşılmasına 'telif' gerekçesi ile izin vermiyordu. Sarı lacivertli taraftarlar bu video için Fatih Terim'in eski yardımcısı Hande Sümertaş'ı sorumlu tutarak istifasını istedi. 

AHMET ÇAKAR'DAN SEKSİST SÖZLER

Beyaz TV yorumcusu, eski hakem Ahmet Çakar ise, Hande Sümertaş'ı bu paylaşımdan sorumlu tutarak, bazı çirkin ifadelerle söz konusu isme yüklendi.

Çakar programda, "Hande Sümertaş, kırklı yaşlarda biraz etine dolgun bir hanımefendi. Yıllar önce çok enteresan bir Paris gecesinde senin yaşadıklarını anlattım. Kızdın bana. O zaman Ertem Şener vardı. Ona, bana çemkirdin. Şimdi sana bir şey söyleyeyim. Eğer bir daha saçının başının oynadığını hissedersem beni üzmüş olursun ben de seni üzerim" diye konuştu.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Ahmet Çakar'ın Hande Sümertaş hakkındaki sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Bir futbolsever konuyla ilgili, "Beyaz TV'de Ahmet Çakar tarafından Hande Sümertaş'a söylenen çirkin sözler ve tehdit" yorumu yaparak eski hakeme tepki gösterdi ve Sümertaş'ın bu şekilde tehdit edilmesini eleştirdi. 

Galatasaraylı taraftarlar #BeyazTVboykot etiketiyle Ahmet Çakar'ı yerden yere vurdu.

SERKAN KORKMAZ AHMET ÇAKAR'A VE HANDE SÜMERTAŞ HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE BU SÖZLERLE KARŞI ÇIKTI:

Tartışmaya dahil olan spor yazarı Serkan Korkmaz da devlet yetkililerine seslenerek, bu polemiğin üzerine ciddiyetle gidilmesi çağrısında bulundu.

Yaşanan olayın çok derin anlamlar taşıdığına vurgu yapan Korkmaz şu ifadeleri kullandı;

"Sümertaş olayı üzerine tez ve kitap yazılmalı. Bu büyük bir kriz. Her kulübe, spor endüstrisinde çalışan herkesi, ispatlanamayan iddialarla mobbing ve kovdurtma süreci başladı. Devlet el atmak zorunda. İddia sahipleri saptansın ve dinlensin. Derinlikli ve çok boyutlu sorgulansın."

Serkan Korkmaz'dan önemli çağrı... "Hande Sümertaş" olayı çok şeye gebe! - Resim : 2

Serkan Korkmaz'dan önemli çağrı... "Hande Sümertaş" olayı çok şeye gebe! ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Beyaz TV serkan korkmaz Hande Sümertaş beinsport
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.