Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz'den müjdeli haber! Yıllar sonra konser sahnelerine geri dönüyor

2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini Mart ayında sonlandıran Petek Dinçöz boşanmanın ardından oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Miami'ye yerleşmişti. Evlendikten sonra ekranlarda yer almayan ve konser vermeyen ünlü şarkıcı uzun bir aranın ardından konser sahnelerine geri dönme kararı aldı. Ayrıca Petek Dinçöz yeni şarkı müjdesini de verdi. Evlendikten sonra mesleğe ara veren Dinçöz'den gelen güzel haber hayranlarını sevindirdi.

İş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini bitirdikten sonra bu evliliğinden dünyaya gelen oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Miami'ye taşınan ve son dönemde adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışan Petek Dinçöz'den hayranlarına güzel haber geldi.

 
KONSER SAHNELERİNE GERİ DÖNÜYOR

Evlendikten sonra ekranlardan ve konser sahnelerinden uzakta bir yaşam süren 41 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Petek Dinçöz, güzel haberi Instagram hesabından duyurarak yıllar sonra konser sahnelerine geri döneceğini müjdeledi. Dinçöz bir diğer paylaşımında ise yeni şarkılarını dinleyiciyle buluşturacağının sinyallerini verdi.

1,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşımda bulunan Dinçöz şu ifadeleri kullandı:

''Yeni şarkılar gelene kadar eski şarkılarımı ara ara sizlerle paylaşacağım''

Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz'den müjdeli haber! Yıllar sonra konser sahnelerine geri dönüyor

''Herkese merhabalar, konserimde ve olacağım tüm iş birliklerimde yepyeni bir Petek ve enerji ile sizlerin karşısında olacağım''

Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz'den müjdeli haber! Yıllar sonra konser sahnelerine geri dönüyor - Resim : 2

 

Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz'den müjdeli haber! Yıllar sonra konser sahnelerine geri dönüyor ile ilgili etiketler Konser Miami boşanma petek dinçöz serkan kodaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.