Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz eski eşinin soyadını sildirmek için harekete geçti

Bir süredir ekranladan uzakta bir yaşam süren şarkıcı, oyuncu ve sunucu Petek Dinçöz, 2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Dinçöz sürpriz boşanmanın ardından Instagram hesabındaki 'Kodaloğlu' soyadını kaldırmak için harekete geçti.

41 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Petek Dinçöz, iki ay aşk yaşadıktan sonra hayatını birleştirdiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile sürpriz bir kararla boşandı. İrfan Aslan Kodaloğlu adında bir çocukları bulunan çift evliliklerini geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız bitirdi.


Petek Dinçöz, kötü haberi Instagram hesabından "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle..." sözleriyle duyurdu.

Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz eski eşinin soyadını sildirmek için harekete geçti

''BAŞVURUDA BULUNDUM, BEKLİYORUM''

Boşanmanın ardından harekete geçen Petek Dinçöz, eski eşinin soyadını Instagram profilinden silmek için harekete geçti. Soyadını değiştirmek için başvuruda bulunan Dinçöz, ''Sosyal medya hesaplarında sadece kendi soyadımı onaylatmak için başvuruda bulunduk cevap bekliyorum @instagram PETEK DİNÇÖZ !!!!'' ifadelerini kullandı.

Ayrıca Petek Dinçöz, eski eşi ve çocuğunun babası Serkan Kodaloğlu ile olan tüm fotoğraf karelerinide sildi.

Bir döneme oyunculuğu ve şarkılarıyla damga vuran Petek Dinçöz, evlenip anne olunca ekranlardan uzakta bir yaşam sürmeye başlamıştı. Evliliğini sonlandıran Petek Dinçöz'ün hayranlarının karşısına yeniden çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu oldu.

Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz eski eşinin soyadını sildirmek için harekete geçti ile ilgili etiketler boşanma Sosyal Medya serkan kodaloğlu petek dinçöz soyadı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.