Serkan Kodaloğlu'ndan 5 ay önce boşanmıştı... Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile yarın evleniyor

İş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini Mart ayında sonlandıran 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz, boşanma sonrası oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Miami'ye yerleşmişti. Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra işletmeci Nida Büyükbayraktar ile sürpriz bir aşka yelken açan ve nişan yüzüğünü parmağına takan Petek Dinçöz yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar yarın İstanbul Polat Bosphorus Otel’de dünyaevine girecek.

İlk evliliğini 2008 - 2010 yılları arasında Can Tanrıyar ile yapan Petek Dinçöz, 2014 yılında henüz iki ay önce tanıştığı iş insanı Serkan Kodaloğlu ile ikinci evliliğini yapmıştı. İrfan Aslan Kodaloğlu adında bir çocukları bulunan Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu yaklaşık 5 ay önce ise boşanmıştı. Boşanmanın ardından oğlu ile birlikte Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz yeni bir aşka yelken açtı. Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Petek Dinçöz işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı.

NİŞANLANDIĞINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 

Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nişanlandığını sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımıyla duyurdu. Dinçöz paylaşımına, "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın" notunu düştü.

Serkan Kodaloğlu'ndan 5 ay önce boşanmıştı... Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile yarın evleniyor

Petek Dinçöz ayrıca nişanlısı Nida Büyükbayraktar ile yıllar önce çektirdikleri bir pozunu da yayınladı. Dinçöz, "Ben 17 yaşında sen 26 yaşında .Bizimkisi bir aşk hikayesi" notunu düşerek herkesi şaşırttı. İkilinin çocukluk aşkı olduğu ortaya çıktı.

Serkan Kodaloğlu'ndan 5 ay önce boşanmıştı... Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile yarın evleniyor - Resim : 2

YARIN İSTANBUL'DA EVLENİYORLAR

Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar elini çabuk tuttu. İkili nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Daha önce 2 evlilik yapan Petek Dinçöz, yarın İstanbul Polat Bosphorus Otel’de bir kez daha mutluluğa 'evet' diyecek.

Bilal Özcan'ın haberine göre; Aile yakınlarının ve her iki tarafın yakın arkadaşlarının bulunacağı davette saat 19:30 da nikah kıyılacak, daha sonrasında ise düğün yemeği olacak.

 

Serkan Kodaloğlu'ndan 5 ay önce boşanmıştı... Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile yarın evleniyor ile ilgili etiketler nikah Düğün Sosyal Medya Nida Büyükbayraktar serkan kodaloğlu petek dinçöz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.