Serkan İnci'den Fatma Dilara Aslıhan'a saldıran kadın hakkında çarpıcı yorum

SuperHaber yazarı Serkan İnci, İstanbul Maltepe'de lise öğrencisi başörtülü genç kıza minibüste hakaret edip tekme atan saldırganın profiliyle ilgili sosyal medya hesabından yorumlarda bulundu.

Lise öğrencisi Fatma Dilara A. Y., bindiği minibüste bir kadın yolcunun saldırısına uğramış ve ardından '' teröristsin, başın kapalı okuyamazsın'' şeklinde yolcuların içinde hakarete uğramıştı. Gözaltına alınan saldırganın psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi.

SALDIRGANIN PROFİLİ

Serkan İnci'den Fatma Dilara Aslıhan'a saldıran kadın hakkında çarpıcı yorum

Saldırıya uğrayan genç kızın annesi Hanife Y.,'de "Atatürk'ün isminin altında insanlara saldırılması beni çok yaraladı" diyerek tepki gösterdi, şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan saldırgana toplumun her kesiminden tepkiler geldi. SuperHaber yazarı Serkan İnci'de twitter hesabından şu yorumları yaptı:

Serkan İnci'den Fatma Dilara Aslıhan'a saldıran kadın hakkında çarpıcı yorum ile ilgili etiketler Genç Minibüs Kadın Saldırı başörtü kız profil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.