Serkan Aydın kimdir? 'Fener Ol' kampanyasına 500 bin TL bağışlayan Galatasaraylı gündem oldu!

Serkan Aydın kimdir? Dün akşam Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ve ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın konuk olduğu Fener Ol kampanyasına destek programına bir Galatasaray taraftarı damga vurdu. İsminin Serkan Aydın olduğu öğrenilen Galatasaraylı taraftar, Fenerbahçe'ye 500 bin TL bağışta bulundu. Peki Serkan Aydın kimdir? Kaç yaşında? Serkan Aydın ne iş yapıyor? Nereli? İşte Serkan Aydın Instagram adresi ve detaylar...

Serkan Aydın kimdir? Bir Galatasaray taraftarı olarak, Fener Ol kampanyasına destek olan iş adamının Serkan Aydın olduğu öğrenildi. Fenerbahçe'ye 500 bin TL bağışlayan Serkan Aydın hakkında internette de birçok araştırma yapılmaya başlandı. Peki Serkan Aydın kimdir, Fenerbahçe'ye 500 bin TL bağış yapan Galatasaraylı kim? Serkan Aydın ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında? İşte detaylar...

FENERBAHÇE'YE 500 BİN TL BAĞIŞ YAPAN GALATASARAYLI KİM?

TV8 ve FBTV’in ortak yayını ile gerçekleştirilen Win Win (Kazan Kazan) kampanyasında çok sayıda SMS gönderilirken kampanyaya özel olarak tasarlanan ve 23 Fenerbahçe efsanesinin imzalarının yer aldığı 300 TL değerindeki özel forma da satışa sunuldu.

Cem Yılmaz’ın konuk olduğu gecede Başkan Ali Koç da yayında yer alırken, canlı yayına Galatasaray taraftarı olduğunu dile getiren iş insanı Serkan Aydın bağlandı. Ali Koç’un daha önce Fenerbahçe’ye 500 bin TL bağışladığını açıkladığı ancak ismini vermediği Galatasaray taraftarının kendisi olduğunu dile getiren Serkan Aydın, “Ezeli rekabet ve ebedi dostluk” vurgusu yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da teşekkür ettiği ve stüdyodaki konukların alkışlarını alan Serkan Aydın, centilmence mesajlarının yanı sıra tasarlanan özel formadan 100 adet satın aldığını açıkladı.

SERKAN AYDIN KİMDİR?

Ali Koç’un da teşekkür ettiği ve stüdyodaki konukların alkışlarını alan Serkan Aydın'ın işadamı olduğu açıklandı.

FENER OL KAMPANYASINA NASIL BAĞIŞ YAPILIR?

Kulüp yeni sürece destek vermek isteyen taraftarlar için 4 ayrı ödeme yöntemi belirledi.

KREDİ KARTI

Kredi kartı ile kulübe deste olmak isteyenler fenerbahce.org sayfasına girerek 20, 200 ve 500 TL seçeneklerinden birini seçip kart bilgilerini girerek ödeme yapabilecek.

EFT/HAVALA ÖDEMELERİ

İkinci ödeme sistemi ise EFT veya havale olacak. Yine fenerbahce.org üzerinde yer alan banka hesaplarına istenen miktarda ödeme gerçekleştirilebilecek.

SMS YÖNTEMİ İLE ÖDEME

Kulübe cep telefonu aracılığıyla ödeme yapmak isteyenler ise FENER OL yazıp 1907’ye SMS gönderdikleri takdirde 20 TL’lik bağış yapmış olacaklar.

PTT ARACILIĞI İLE ÖDEME

En yakın PTT şubesine giderek kuruma bağıl yapabilecek olan kişiler yurt içi havale gönderim formunu dolduracak ve bağışı gerçekleştirecek. Forma alıcı kısmına Fenerbahçe Spor Kulübü hesap numarası bölümüne ise 1907 yazılması yeterli olacak.

Serkan Aydın kimdir? 'Fener Ol' kampanyasına 500 bin TL bağışlayan Galatasaraylı gündem oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Fener Ol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.