Seri'nin performansı yükseliyor!

Geldiği günden bu yana performansı tartışma konusu olan Jean Michael Seri, dün en iyi maçlarından birisini oynadı. Fildişili yıldız, kariyerindeki 192. lig mücadelesinde ilk kez kafasıyla gol attı.

Galatasaray’ın bu sezonki en flaş transferlerinden biri Jean Michael Seri oldu. Aslan, Fulham’ın geçtiğimiz sezon 30 milyon Euro ödediği 28 yaşındaki yıldızı, 1.5 milyon Euro’ya kiralık olarak kadrosuna kattı. Ancak Seri’nin Galatasaray macerası iyi başlamadı.

Bir türlü bekleneni veremeyen Fildişili oyuncu, Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Seri, cezası bittikten sonra formasını geri aldı ve performansını da artırmaya başladı. Yıldız orta saha oyuncusu, BTCTurk Yeni Malatyaspor karşısında en iyi futbolunu oynadı. Belhanda’nın yokluğunda hücuma daha fazla destek veren Jean Michael Seri, 23. dakikada Ömer’in ortasını kafayla ağlara göndererek Galatasaray’daki ilk gol sevincini yaşadı. Bu gol ayrıca, Seri’nin kariyerindeki 192 lig maçında kafayla fileleri sarstığı ilk an oldu.

Seri'nin performansı yükseliyor!

Seri'nin performansı yükseliyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.