Serie A'da tarihi rekor! Dybala, Cristiano Ronaldo'nun 1 günde en çok satan forma rekorunu kırdı

Juventus'tan ayrılıp bir diğer İtalyan devi Roma ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Arjantinli yıldız Paulo Dybala'nın formaları satış rekoru kırdı. Arjantinli yıldızın Roma forması Cristiano Ronaldo'nun Juventus formasının satışını geçti. Başkent ekibinin taraftarları 130 euro'luk baskılı formayı satın almak için birbirleriyle yarışa girdi.

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma, Juventus ile sözleşmesi sona eren Arjantinli oyuncu Paulo Dybala ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Roma kenti bu transferi büyük bir coşkuyla karşıladı.

Serie A'da tarihi rekor! Dybala, Cristiano Ronaldo'nun 1 günde en çok satan forma rekorunu kırdı

CRISTIANO RONALDO'NUN İLK GÜN FORMA SATIŞ REKORUNU KIRDI

Arjantinli yıldız Dybala'nın 21 numaralı Roma formasının ilk gün satışları, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferi dönemindeki ilk gün satış rekorunu kırarak İtalya'da bir günde en çok satılan forma oldu. Romalı taraftarlar 130 euro'luk baskılı formayı satın almak için birbirleriyle yarışa girdi.

Serie A'da tarihi rekor! Dybala, Cristiano Ronaldo'nun 1 günde en çok satan forma rekorunu kırdı - Resim : 2

7 YIL JUVENTUS FORMASI GİYEN DYBALA 5 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2015 yaz transfer döneminde Palermo'dan Juventus'a 41 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Arjantinli yıldız 5 şampiyonluk yaşadığı Juventus'ta 2019-2020 sezonunda yılın oyuncusu seçildi. 7 yıllık Juventus macerasında 293 maça çıkan Dybala 115 gol ve 48 asistlik katkı sağladı. Dybala Juventus ile veda maçında gözyaşlarına hakim olamamıştı. 

Serie A'da tarihi rekor! Dybala, Cristiano Ronaldo'nun 1 günde en çok satan forma rekorunu kırdı - Resim : 3

Serie A'da tarihi rekor! Dybala, Cristiano Ronaldo'nun 1 günde en çok satan forma rekorunu kırdı ile ilgili etiketler Paulo Dybala Cristiano Ronaldo forma satış rekoru
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.