Seri üretim ilk Akıncı gökyüzüyle buluştu

Türkiye'nin yeni ve en gelişmiş insansız hava aracı Akıncı'nın seri üretim sürecinden çıkan ilk modeli Akıncı S-1 gökyüzü ile buluştu. Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar o ana ilişkin bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, seri üretimin ilk uçağı olan Bayraktar Akıncı S-1'in bugün ilk uçuş testini başarıyla tamamladığını açıkladı.

19 MAYIS RUHUYLA...

O ana ilişkin bir fotoğrafı Twitter hesabından paylaşan Bayraktar, "19 Mayıs ruhuyla... Seri üretimin ilk uçağı olan Bayraktar AKINCI S-1 bugün ilk uçuş testini başarıyla tamamladı" ifadelerini kullandı.

Baykar Savunma'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada da "Seri üretimin ilk uçağı olan Bayraktar AKINCI S-1 gökyüzüyle buluştu! AKINCI S-1, Milli Mücadelenin başladığı 19 Mayıs 1919'un 102. yıl dönümünde ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi" denildi.

 

Seri üretim ilk Akıncı gökyüzüyle buluştu ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar BAYKAR Bayraktar Akıncı SİHA 19 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.