Serhat Akın'dan Survivor Berna'ya olay hareket!

Dokunulmazlık oyununda Serhat Akın ve Volkan karşı karşıya geldi. Oyun sonunda kazanan Serhat Akın Berna'ya göndermede bulundu.

Dokunulmazlık oyununda Serhat Akın ve Volkan karşı karşıya geldi. Oyun sonunda kazanan Serhat Akın Berna'ya göndermede bulundu.

Survivor 2017'de oynanan dokunulmazlık oyununda Akın rakibi Volkan'ı yendikten sonra galibiyetini Survivor Berna'ya hediye etti. Serhat Akın, "Bu senin için" dedi.

berna_keklikler

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbul’da kardeşiyle yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’iyi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor.

2016’nın Eylül ayında TV8’de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımı’nın şampiyonu oldu ve Survivor 2017’ye katılma hakkını kazandı.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, veleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor.

Survivor'a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhuna bağlayan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylüyor.

Serhat Akın'dan Survivor Berna'ya olay hareket! ile ilgili etiketler Berna Keklikler serhat akın survivor berna hediye etti
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.