Serhat Akın-İlhan Mansız tartışması için flaş iddia! / VİDEO

'Survivor Panorama' yorumcusu Hakan Hatipoğlu, ünlüler takımındaki Serhat Akın-İlhan Mansız tartışmasını değerlendirdi.

Hakan Hatipoğlu, TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama' programında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Survivor'ın eski yarışmacısı, "İlhan da Serhat da bu tartışmayı asla unutmayacak. Olgun insanlar, mazileri var. Böyle bakarsak barışmaları çok normal. Ancak biri birine 'sinsi' diyor, öbürü üzerine yürüyor. Bu kadar olmaması lazımdı. Şu an sineye çekildi. Bence İlhan, Serhat'ın plakasını aldı. İlhan çok kinci biri değil, ama aklında duracaktır" şeklinde konuştu.

"EN ŞANSLI FURKAN"

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi halinde yaşanabileceklere vurgu yapan Hatipoğlu, "Bu dörtlüde Furkan ve Sema daha hatasız ilerliyorlar. Bu dörtlünün birbirini yazma konusunda ise en şanslı Furkan. Ben o kırılmayı merakla bekliyorum. Dokunulmazlık kaybedildiği zaman o dörtlü nasıl davranacak? Adem ve Sabriye'ye karşı olan tavır yeniden antipatiye mi dönüşecek?" ifadelerini kullandı.

Serhat Akın-İlhan Mansız tartışması için flaş iddia! / VİDEO ile ilgili etiketler Survivor serhat akın ilhan mansız tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.