Sergio Ramos'tan veda sözleri: Bundan sonraki hayatım, Real Madrid'deki kadar güzel olmayacak

Sergio Ramos: "Real Madrid'e veda etme zamanı geldi. Hayatımın en zor anlarından biri. Bu bir vedadan daha fazlası çünkü bir gün buraya geri döneceğim, eminim. Bundan sonraki hayatım, Real Madrid'deki kadar güzel olmayacak. Ben Real Madrid'e geldiğimde bir çocuktum. Burada büyüdüm. Bir gün yollarımız yine kesişecek."

Real Madrid'le yollarını ayıran İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos, Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısıyla İspanyol devine veda etti.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in de katıldığı toplantıda Ramos'a plaket verildi. Perez, 16 yıl Real Madrid forması giyen yıldız isme "Bu kulübe verdiğiniz her şey için ve her maçta ruhunuzu sahaya yansıtarak oynadığınız için ve her zaman sonuna kadar savaştığınız için teşekkür ederiz" sözleriyle veda etti.

Sergio Ramos'tan veda sözleri: Bundan sonraki hayatım, Real Madrid'deki kadar güzel olmayacak

2005 yazında altyapısında yetiştiği Sevilla'dan 27 milyon euroluk rekor bonservis ücretiyle transfer edilen ve 19 yaşında kapısından girdiği Real Madrid'de efsaneye dönüşen 35 yaşındaki Sergio Ramos, veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

BU BİR VEDA DEĞİL, YİNE GÖRÜŞECEĞİZ 

Sözleşmesi sona eren ve yönetim tarafından uzatılmayan Ramos, "Real Madrid'e veda etme zamanı geldi. Hayatımın en zor anlarından biri. Bu bir vedadan daha fazlası çünkü bir gün buraya geri döneceğim, eminim. Real Madrid her zaman kalbimde olacak, teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatım, Real Madrid'deki kadar güzel olmayacak. Ben Real Madrid'e geldiğimde bir çocuktum. Burada büyüdüm. Bu yüzden tüm Real Madridlilere teşekkür ediyorum. Bu bir veda değil. Yine görüşeceğiz. Bir gün yollarımız yine kesişecek" dedi.

Sergio Ramos, Real Madrid kariyerinde 5 La Liga, 4 Şampiyonlar Ligi, 2 Kral Kupası, 4 İspanya Süper Kupa, 4 Kulüpler Dünya Kupası ve 3 UEFA Süper Kupa kazandı. İspanya Milli Takımı'nın EURO 2020 kadrosuna da alınmayan yıldız ismin yeni durağının hangi takım olacağı merak ediliyor.

Sergio Ramos'tan veda sözleri: Bundan sonraki hayatım, Real Madrid'deki kadar güzel olmayacak - Resim : 2

Sergio Ramos'tan veda sözleri: Bundan sonraki hayatım, Real Madrid'deki kadar güzel olmayacak ile ilgili etiketler Real Madrid La Liga Sergio Ramos florentino perez
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.