Sergen'den 'ya tamam ya devam' mesajı

Sergen Yalçın, şampiyonluk yolunda azalan umutları yeniden yeşertmek adına bugünkü karşılaşmayı final olarak görüyor. Futbolcularına, "Bu bizim belki de son fırsatımız. Beraberliği aklınızdan bile geçirmeyin" diyen siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı, hafta boyunca rakibin eksik noktalarını tek tek anlattı, özellikle Sörloth'u etkisiz kılacak her türlü hazırlığı yaptı.

Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası şampiyonluk umutlarını bir hayli körelten Beşiktaş, Trabzonspor karşısında "ya tamam ya devam" sınavını verecek.

RAKİP MASAYA YATIRILDI

Bu hafta oynanacak maçlardan çıkacak sonuçların zirveyi yeni bir şekle sokabileceğini düşünen Teknik Direktör Sergen Yalçın hafta boyunca gecesini gündüzüne kattı, rakibini en ince ayrıntısına kadar masaya yatırdı.

Taktik provalarda tüm yoğunluğunu hücum bölgesine veren siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı, Trabzonspor karşısında pozisyon bulabileceklerini ancak kazanmak için Sörloth tehlikesini ortadan kaldırmaları gerektiğini oyuncularına anlattı. Norveçli golcüye giden pas yollarını kesmek için her türlü planı hazırlayan başarılı hoca, tüm riskleri en aza indirmeye çalışacak.

YENİDEN DOĞUŞ İÇİN SON ŞANS

Takımla dün bir toplantı yapan Teknik Direktör Sergen Yalçın, "Eğer yeniden varolmak istiyorsanız bu maçı bir final olarak değerlendirin. Bir kere kafanızdan beraberlik silin. Aklınızdan bile geçirmeyin. Geçtiğimiz hafta pek de haketmediğimiz bir yenilgi aldık. Oradaki hataları gördük, neleri yapmamız gerektiğini sanırım anladık. Elinizdeki bu son fırsatı iyi kullanacağızdan şüphem yok. Üç puanı alırsak göreceksiniz bu yarışın sonuna kadar içinde kalacağız. Yeter ki kendinize inanın" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'U EZBERLETTİ

Sporx'te yer alan habere göre, toplantı sonrası Trabzonspor maçının teknik analizine geçen Yalçın, bordo - mavili takımın savunmasındaki zayıf noktaları oyuncularına ezberletti. Siyah - beyazlı ekibin hocasının tek korkusunun kaleci Uğurcan olduğu, hatta forvet oyuncularına başarılı file bekçisinin eksiklerini görüntülerle gösterdiği öğrenildi.

Sergen'den 'ya tamam ya devam' mesajı

Sergen'den 'ya tamam ya devam' mesajı ile ilgili etiketler Trabzonspor Sergen Yalçın Derbi son şans
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.