Sergen Yalçın'ın VAR isyanı!

Şampiyonluk yarışında favori adaylardan olan Beşiktaş'ta VAR isyanı! Başakşehir deplasmanından galibiyet ile ayrılan Sergen Yalçın'ın, karşılaşmanın ardından çarpıcı tespitlere imza attığı öğrenildi.

Zirve mücadelesinde bayrağı elinde tutan Beşiktaş'ta yeni gelişme! Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın'ın, VAR ile ilgili konuştuğu öğrenildi.

Başakşehir deplasmanında alınan 3-2'lik galibiyetin ardından ekibiyle birlikte toplanan Sergen Yalçın VAR'dan penaltı alamadıklarını söylerken bu nedenle ileriki haftalarda tedirgin olduğunu belirtti.

"VAR’DAN HİÇ PENALTI ALAMIYORUZ"

Yalçın, Cüneyt Çakır ve VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu'nun görev aldığı mücadelede 60. dakikada gerçekleşen pozisyonda doğru kararın penaltı olduğunu savundu. Tecrübeli teknik adam “Maçı kazandık ama verilmeyen penaltı gelecek haftalar için beni kara kara düşündürüyor. Ceza alanı içinde topla en çok buluşan ve 3. bölgede en fazla toplayan takım biziz ancak VAR’dan hiç penaltı alamıyoruz. Bu maçta da net penaltımızın verilmemesi beni tedirgin etti” ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE İLE GALATASARAY CİDDİ VE İDDİALI TAKIMLAR"

Kazanılan Başakşehir deplasmanının öneminden ve rakiplerin zorluğundan da bahseden Sergen Yalçın “Bu dönemde iyi oynamaktan öte kazanmak önemli. En kritik üç maçtan ilkini kazandık. Sırada kupadaki Başakşehir ve ligde Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlar var. Milli araya bu iki maçı kazanarak girersek, önümüzü çok daha net görürüz. Ancak daha birçok zorlu maça çıkacağız. Takipçilerimiz Fenerbahçe ile Galatasaray ciddi ve iddialı takımlar. Bence bu yarış sezon sonuna kadar devam eder” dediği aktarıldı.

Sergen Yalçın'ın VAR isyanı! ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Sergen Yalçın VAR
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.