Sergen Yalçın'ın Kasımpaşa-Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları... Ayağa kalkma maçında da puan kaybetti...

Süper Lig'de dört maçtır mağlup olan Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında 84'te yediği golü çıkaramadı ve rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Ligde zirvenin 15 puan gerisinde bulunan Siyah-Beyazlılar'da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çeken, Süper Lig'de de son 7 maçta 1 kez kazanabilen teknik direktörü Sergen Yalçın takımı toparlayamıyor...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-1'lik Kasımpaşa maçının ardından yine oyuncuları suçladı...  Süper Lig'de de son 7 maçta 1 kez kazanabilen ve "ayağa kalkma maçı"nda yine hayal kırıklığına uğratan Yalçın, beIN Sport'a maçın ardından şunları söyledi:

"Oyunun ilk yarısını tamamen üstünlük bizdeydi. 3-4 tane %100 golü atamadık, VAR'dan döndü bir tanesi... Bu tür maçlarda fişi çekmek lazım. Yakalamışken atacaksın. 60'tan sonra takım geri çekildi. Biz böyle bir şey söylemedik. Tamamen kendileri içgüdüsel olarak bunu yaptılar."

"Skoru koruma telaşına girdik. Daha akıllı olmamız lazım. Yapacak bir şey yok, üzgünüz. Bitirici bölgede daha becerikli olmamız gerekiyor. Bugün Michy atamadı. Tamamen oyuncunun bireyselliğiyle ilgili bir durum. Atacaksın!"

"Can Bozdoğan sahanın en iyisiydi. İlk yarıda moral ve motivasyon iyiydi. İlk yarıdan sonra rahat kazanmayı bekledik. Bazen olmuyor. Daha fazla çalışacağız. Eksikler var, olanlarla oynarız. Kevin N'Koudou'nun durumunu bilmiyorum."

"İNŞALLAH DÜZELİRİZ"

Ghezzal'ı oyundan almasıyla ilgili de konuşan Yalçın, ''Ghezzal biraz yorulmuştu, oraya Can'ı çekerek biraz daha güçlü tutmak istedik. Düşüncemiz buydu ancak kenarda biz bunu düşünsek de giren oyuncuların takıma katkı vermesi gerekiyor ancak bu sene oyuna sonradan soktuğumuz oyuncuların ne yazık ki bir katkısı olmuyor. Arkadaşlarına yardımcı olamıyorlar bu da oyunun gidişatını etkiliyor tabii'' dedi. 

Uzun süredir bir düşüşte olduklarını söyleyen Sergen Yalçın, ''Sezon başında bize bu durumda olacağımızı söyleselerdi inanmazdık. Bu kadar kötü gidişat nasıl böyle uzun sürer inanmazdık. Ben yıllarca Anadolu takımlarında da çalıştım bu kadar uzun bir düşüş yaşamadım. Oyuncularımla iyi antrenman yapıyoruz, maçı ilk yarı da bitirebilirdik ancak gol şansı bulduğunuzda atmanız gerekiyor. Atamayınca engel olamadık tabii. İnşallah düzeliriz. Oyunculara yeniden kazanma alışkanlığı kazandırmaya çalıştırıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta başlarız kazanmaya'' şeklinde konuştu. 

 

Sergen Yalçın'ın Kasımpaşa-Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları... Ayağa kalkma maçında da puan kaybetti... ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.