Sergen Yalçın'ın isteğine Acun Ilıcalı'dan komik yanıt! Beşiktaş-Borussia Dortmund maçı şifresiz mi?

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın bugün basın toplantısında Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulunmuştu. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılacağı Borussia Dortmund maçının Exxen'de şifresiz yayınlanmasını isteyen teknik adama Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçında Alman devi Borussia Dortmund ile yapacağı maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, maçın yayınlanacağı Exxem platformunun sahibi Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulunmuştu. Deneyimli hoca, "Exxen maçı tüm Türkiye'ye açabilir, Acun'dan rica etmek lazım herhalde, açsın kanalı, bütün ülke izlesin. Acun kanalı aç, herkes izlesin. Bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin. TV8'den tüm halka verebilir" diyerek maçların şifresiz yayınlanmasını talep etmişti.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi 6 yıldır bedava yayınlanmıyor. Bu maçı bedava yayınlasak diğer maçta ne değişecek? O zaman 10 gün önce üye olsunlar da maçı izlesinler" diyerek herkesi şaşırttı.

ACUN ILICALI'DAN SERGEN'E KOMİK YANIT!

Yarın Beşiktaş maçını izlerken 'Şu oyuncu oyuna girsin' diye düşünüp istesem, Sergen onu hayata geçirebilir mi? Dolayısıyla burada herkesin kendi alanında, kendi işi var. Şampiyonlar Ligi parası diye bir para var, Beşiktaş'ın aldığı.

"UEFA, BİZİM ÖDEDİĞİMİZ PARAYI KULÜPLERE DAĞITIYOR"

UEFA herhalde para basmıyor, bunu yayın hakları gibi gelirlerden alıyorlar. Bizim, Şampiyonlar Ligi için verdiğimiz paralar zaten kulüplerimize gidiyor. Biz, UEFA'ya para ödüyoruz ve UEFA o parayı dağıtıyor.

 

Sergen Yalçın'ın isteğine Acun Ilıcalı'dan komik yanıt! Beşiktaş-Borussia Dortmund maçı şifresiz mi? ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Acun Ilıcalı Exxen beşiktaş-borussia dortmund
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.