Tepki vermeyen futbolcuları Sergen Yalçın'ı yine hayal kırıklığına uğrattı

Ajax maçından önce "Özellikle bu hafta oyuncularımızın olumsuz duruma tepki vermelerini ve dönüş bekliyoruz. Herkes hazır. İyi oyun, iyi mücadele ve sonrasında galibiyetin gelmesi herhalde hepimiz için iyi olacak" diyen Sergen Yalçın'ı futbolcuları yine hayal kırıklığına uğrattı...

Teknik direktör Sergen Yalçın'la ilk sezonunda Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan ve UEFA Şampiyonlar Ligi vizesi alan Beşiktaş, 5'te 0 yaptı. C Grubu'ndaki 5. maçında Ajax'ı ağırlayan ve 1-0 öne geçen Kartal, güçlü rakibine 1-2 mağlup oldu.

Tarihinde Ajax'la 6 kez karşılaşan Beşiktaş 6 maçı da kaybetti. Son 4 sezonda 18 Avrupa kupası maçına çıkan Siyah-Beyazlılar'ın galibiyet hasreti 8 maça çıktı. Siyah-Beyazlılar'ın son maçı Borussia Dortmund deplasmanında.

Sergen Yalçın, maçın dünkü basın toplantısında, "Hepimizin heyecanlı olduğu, 'bu grupta bir şeyler yapabilir miyiz, nasıl pozisyon alırız' diye plan yaptığımız gruptu. Şu anda istediğimiz sonuçları alamayıp, hedefsiz duruma düştük. Kalan iki maçımız camia için, ülke puanı için, prestij için oynayacağımız maç haline geldi" demişti.

TRİBÜNLERDE SERGEN YALÇIN SESLERİ

Süper Lig'de alınan üst üste 3 yenilginin ardından Sergen Yalçın'ın görevi bırakacağı ve yerine Şenol Güneş'in geleceği dedikoduları çıkmıştı. Beşiktaş taraftarı Ajax yenilgisinin ardından hocaya sahip çıktı. Dolmabahçe "Sergen Yalçın" tezahüratlarıyla inledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Sergen Yalçın, şunları söyledi:

"Bence iyi maç oldu. Oyunu ilk yarıda koparabilirdik. Artık lige dönüp, orada bir an önce ayağa kalkmanın planlarını yapıyoruz. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz bize verdikleri destek için."

"Alex Teixeira'nın genel performansından memnun değiliz. Uzun senelerdir Çin'de oynadı, belki ondandır. O bölgede oyuncumuz iş yapmadığı zaman karşı kaleye gitmek zor."

Tepki vermeyen futbolcuları Sergen Yalçın'ı yine hayal kırıklığına uğrattı ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.