Sergen Yalçın'ın Adem Ljajic isyanı! "Beni bile geçti..."

Real Madrid'in golcü futbolcusu Luka Jovic ile ilişkiye başlayan eski sevgilisi Sofija Milosevic'i unutamayan Adem Ljajic'in gece hayatı ve alkol problemi, Sergen Yalçın'ı oldukça rahatsız etti.

Geçen yılın sonlarında sevgilisi Sofija Milosevic'in kendisinden ayrılmasının ardından özel hayatında yaşadığı düşüş yeşil sahaya da yansıyan Adem Ljajic kendisini bir türlü toparlayamıyor. Sofia Milosevic, Adem Ljajic'ten ayrıldıktan sonra Sırp futbolcunun milli takımdan arkadaşı Luka Jovic ile ilişkiye başlamıştı.

Sergen Yalçın'ın Adem Ljajic isyanı! "Beni bile geçti..."

Sofija Milosevic ve Luka Jovic, yılbaşında başlayan ilişkilerini koronavirüs sebebiyle liglere verilen arada ilerletmişti. Sofija Milosevic ile Jovic çiftinin geçtiğimiz ay bir çocuğu da oldu. Real Madrid forması giyen Luka Jovic, karantina döneminde birkaç kez kuralları hiçe sayarak İspanya'dan Sırbistan'a gitmiş ve sevgilisiyle görüşmüştü. Jovic'in bu hareketiyle ilgili resmi süreç devam ediyor. Golcü futbolcunun 6 ay hapis cezası alması bile gündemde.

Eski sevgilisi Sofija Milosevic ile milli takımdan arkadaşı Luka Jovic'in mutlu ilişkileri devam ederken Beşiktaşlı Adem Ljajic'in hayatında ise işler yolunda gitmiyor. 29 yaşındaki Sırp futbolcu, Beşiktaş'ta kendisinden beklenen performansı bir türlü gösterebilmiş değil. Teknik direktör Sergen Yalçın da bu durumdan rahatsız. Fotomaç'ın haberine göre Sergen Yalçın, Adem Ljajic ile ilgili kendisine hemen her gece bir uyarı gelmesi üzerine konuyu yöneticilerle paylaştı.

Sergen Yalçın'ın Adem Ljajic isyanı! "Beni bile geçti..." - Resim : 2

"BEN BİLE BU KADAR GEZMİYORDUM"

Sergen Yalçın'ın Ljajic ile ilgili kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'ye; "Ben bile futbolculuğumda bu kadar gezmiyordum" diye şikayet ettiği bildirildi. Ljajic'in aşırı alkol aldığı, ciddi anlamda alkol sorunu olduğu bu yüzden takım içinde rahatsızlık yarattığı da gelen bilgiler arasında.

 

Sergen Yalçın'ın Adem Ljajic isyanı! "Beni bile geçti..." ile ilgili etiketler Adem Ljajic Sergen Yalçın Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.