Sergen Yalçın'dan Rachid Ghezzal ve menajeri Fazuli'ye fırça!

Beşiktaş'ın geçen sezon Leicester City’den kiralanan ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Rachid Ghezzal’la yeniden anlaşmak için yaptığı görüşmelerde oyuncunun ve menajerinin tavrı yönetimin de Sergen Yalçın’ın da sabrını taşırdı. Cezayirli yıldız Galatasaray'a doğru...

Rachid Ghezzal'in Galatasaray'la anlaşması üzerine Beşiktaş tarafı görüşmeleri askıya aldı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Cezayirli yıldızı görüntülü arayarak fırça attı. Menajer Anoir Fazuli, 2 gün önce kulübün teklifini kabul ederken son görüşmede “G.Saray’la görüşüyoruz” demesi ise sinirleri gerdi.

Hürriyet'te yer alan transfer görüşmesini detayları şöyle; Faslı menajer “Ghezzal, Beşiktaş’ta kalmak ve oynamak istiyor. Fakat daha önce önerdiğiniz 2 milyon 800 bin Euro bize çok az geldi. Bu nedenle bu rakamı arttırın” talebinde bulundu.

İSTEYEN İSTEDİĞİ YERE GİDER

Başkan Ahmet Nur Çebi ise “Ghezzal bizim için değerli. Leicester’de 1.8 milyon Euro alıyordu. Rakamı 2.8 milyon Euro’dan 3.2 milyona çıkardık. Dünyadaki ekonomik krizde biraz insaflı olalım. İsteyen istediği yere gider. Teklifimizi yaptık, bekliyoruz” dedi.

Fazuli’nin “Son ve kesin rakam söylüyorum; yıllık 3.2 milyon Euro ücret. 4 yıllık garanti sözleşme ve Leicester’den 4 milyon Euro’ya bonservisini alın” sözleri üzerine Çebi gülümseyerek “Biz hep fedakArlık yaptık” ifadelerini kullandı.

CANIMI SIKIYORSUNUZ

Bu yaşananlar üzerine yönetim görüşmeleri askıya alırken sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın devreye girerek menajer Fazuli ile konuştu. Yalçın, Faslı menajere “Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir. Başkan Çebi ve yönetimi olağanüstü para verdi. Ayıptır” diye tepki gösterdi.

Ghezzal ile Facetime'dan görüşme yaparak, "Canımı sıkıyorsunuz. Benden çok para alıyorsunuz hala imzalamıyorsunuz. Bunu unutmayın herkesin yeri dolar. Burada çok güzel bir arkadaş grubu yakaladık. Bunu Şampiyonlar Liginde çok iyi değerlendirmeliyiz" ifadesini kullandı. Ghezzal ile sorunu menajerinin çözeceğini belirtti.

Sergen Yalçın'dan Rachid Ghezzal ve menajeri Fazuli'ye fırça!

KENAN KARAMAN'DAN MUTLUSU YOK

Öte yandan, dün resmen açıklanan milli forvet Kenan Karaman, Siyah-Beyazlı takımla ilk idmanına çıktı. 28 yaşındaki gurbetçi futbolcunun oldukça mutlu olduğu gözlendi. Beşiktaş tarihinde iz bırakan "gurbetçi futbolculardan" biri olması beklenen Kenan'la 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Tecrübeli ismin, kariyerinin başındayken İnönü Stadı'na gelip çektirdiği hatıra fotoğrafıyla Vodafone Park'taki yeni fotoğrafı yan yana paylaşıldı. Beşiktaş taraftarı Kenan Karaman'a büyük ilgi gösterdi.

Sergen Yalçın'dan Rachid Ghezzal ve menajeri Fazuli'ye fırça! ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Sergen Yalçın rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.