Sergen Yalçın'dan fikstür eleştirisi; "komik bir fikstür"

Sergen Yalçın: "Yapılan fikstür komik bir fikstür. Maalesef federasyondaki arkadaşlar fikstürü hazırlarken ne planladılar bilmiyorum ama bana pek sağlıklı gelmedi. 5 maçlık süreci rakiplerimizden önce oynayacağız. BAY geçen takımın, 1 hafta dinlenen bizden önce oynaması lazım. Ancak 5 maçı da biz önce oynayacağız."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı takımın kalan fikstürünü imalı sözlerle eleştirdi. Ankaragücü maçı öncesi beIN Sports'a konuşan başarılı çalıştırıcı, "Yapılan fikstür komik bir fikstür. Maalesef federasyondaki arkadaşlar fikstürü hazırlarken ne planladılar bilmiyorum ama bana pek sağlıklı gelmedi" ifadelerini kullandı.

Yalçın, kalan 8 maçla ilgili şunları söyledi: "5 maçlık süreci rakiplerimizden önce oynayacağız. BAY geçen takımın, 1 hafta dinlenen bizden önce oynaması lazım. Ancak 5 maçı da biz önce oynayacağız."

Sergen Yalçın'dan fikstür eleştirisi; "komik bir fikstür"

Sergen Yalçın'dan fikstür eleştirisi; "komik bir fikstür" ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.