Sergen Yalçın'dan Burak ve Gökhan açıklaması

3-2 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Sergen Yalçın, ilk yarıda oyunu sakatlanarak terk eden Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün durumları hakkında konuştu. Bir sonraki maç için aranın çok az olduğunu belirten Sergen Yalçın bu iki oyuncunun MR'larının ardından durumlarının netlik kazanacağını söyledi. Yalçın, "Benim tecrübeme göre 4 gün sonra maçımız var ve onları kullanacağımızı sanmıyorum. Umarım sezonu kapatmamışlardır." dedi.

Süper Lig'in 31. Haftası'nda Vodafone Park'ta Kasımpaşa'yı 90. dakikada atılan golle 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda önemli açıklamalar yaptı.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şöyle;

Kasımpaşa güçlü bir takım, çok iyi takım olmuşlar, aşağıdan hızla çıkmaları da tesadüf değil. Biz de çok zor bir maç oynadık, bu dönemde maç oynamak çok zor, zorlanıyoruz. Sakatlar, cezalılar çok fazla eksilmeye başladık. Bir an önce 3 maç bitsin ve dinlensinler

"İNŞALLAH LİGİ 3. BİTİRİRİZ"

3. sırada bitirebilir miyiz bilmiyorum çünkü zor maçlarımız var. Belki 4 belki 5. olacağız ama bizim için en iyi sıra 3.'lük. İnşallah 3. sırada bitiririz.

BURAK VE GÖKHAN'IN DURUMU

Gökhan Gönül ile Burak Yılmaz yarın MR'a girecek. Benim tecrübeme göre 4 gün sonra maçımız var ve onları kullanacağımızı sanmıyorum. Umarım sezonu kapatmamışlardır.

Sergen Yalçın'dan Burak ve Gökhan açıklaması ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Burak Yılmaz Gökhan Gönül
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.