Sergen Yalçın'dan Batshuayi yorumu... "Bu kadar önde oynayan bir takımda 15-20 atar"

Yeni Malatyaspor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından Beşiktaşlı taraftarlar uzun süre ‘Sergen Yalçın’ tezahüratları yaptı. Başarılı çalıştırıcı soyunma odasından dönerek sahaya çıktı. Maçta 2 gol atan Michy Batshuayi'nin kaç gol atmasını beklediği sorulan Yalçın, "Bu kadar önde oynayan bir takımda 15-20 atar" dedi.

Süper Lig’in 4. haftasında Yeni Malatyaspor'u sahasında 3-0 mağlup eden Beşiktaş, 4 haftada 10 puan toplarken kalesinde hiç gol görmedi. Son şampiyon, çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'la oynayacağı maç öncesi moral depoladı. Siyah-Beyazlı taraftar ise yeni transferlerin uyumu ve yıldızların kalitesini göstermesi sonrası Devler Ligi için umutlarını arttırdı.

Beşiktaş taraftarları Malatya maçının ardından takımı tribünlere çağırarak uzun süre tezahürat yaptı ve galibiyeti kutladı. Futbolcuların soyunma odasına girmesinin ardından tribünler hep birlikte ‘Sergen Yalçın’ diye bağırdı. Uzun süren tezahüratların ardından başarılı çalıştırıcı soyunma odasından çıkarak tek tek tribünleri dolaştı ve taraftarları selamladı.

ALEX'İN SAKATLIĞI BİZİ ÇOK ÜZDÜ

Sergen Yalçın maç sonrası yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Pjanic yabancı olduğu bir iş yapmıyor, sonuçta futbol oynuyor. Takıma alışır. Ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Çok önemli bir transfer. Batshuayi de öyle. Alex'in sakatlığı bizi çok üzdü. Aldığımız oyuncular, mevcut oyuncularla güzel bir birliktelik yakalıyor."

"Can Bozdoğan genç bir kardeşimiz. Fizik olarak iyi, oyun olarak da gelişecek. Kullana kullana seviyesini yükselteceğiz. Mutlaka değerlendireceğiz. Umarım bu şansı iyi kullanır."

"4 maçta gol yememek, işin savunma boyutu bizim için çok önemli. Aslında 3. bölge hücum değil, biz savunmayı orada yapıyoruz. Orada başlatıyoruz. Oradan çıkarlarsa, üzerimize gelebiliyorlar. Onu doğru yapmazsan, çıkartırsan da sıkıntı yaşarsın."

"Batshuayi kaç gol atar bilmiyorum. Bu kadar önde oynayan bir takımda 15-20 atar herhalde bilmiyorum. Belki 30 atar. Yani bunu bilemem."

"Dortmund hücuma iyi çıkıyor ama iyi dönemiyor. Sıkıntıları var. Ancak güçlü takım, Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı iyi biliyorlar. Oyun anlamda tatmin olmamız lazım. En son skora bakarız. Gelenler de izleyenler de iyi bir akşam geçirsin, tadını çıkarsın."

PJANİC: BAŞARABİLECEK GÜÇTEYİZ

Beşiktaş kariyerine asistle ve etkili futbolla başlayan Miralem Pijanic ise şunları söyledi: "İstanbul'da olmak, Türkiye'de olmak, böyle bir kulüpte olmak müthiş bir his. Maçı kolay hale getiren bizdik. Aslında zor maçtı. Şampiyonlar Ligi başka bir seviye. Dortmund maçı böyle olmayacaktır ama başarabilecek güçteyiz."

 Sergen Yalçın'dan Batshuayi yorumu... "Bu kadar önde oynayan bir takımda 15-20 atar"

Sergen Yalçın'dan Batshuayi yorumu... "Bu kadar önde oynayan bir takımda 15-20 atar" ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Yeni Malatyaspor michy batshuayi Miralem Pjanic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.