Sergen Yalçın'a sistem ve performans konusunda Alman patentli destek

Beşiktaş önümüzdeki sezon Alman ekolünden ciddi anlamda faydalanmayı planlıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, Daum'un eski yardımcısı Telat Üzüm'le oyun şablonları ve oyuncu performansları konusunda çalışmalara başladı. Öte yandan, Kartal'ın hedefindeki golcü Diego Costa, transferi hakkında konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Almanya Futbol Federasyonu'nda (DFB) görev yapan Telat Üzüm ile sistem ve performans konusunda fikir alış verişinde bulunduğunu söyledi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; DFB’de antrenör ve scout olarak görev yapan, aynı zamanda Christoph Daum'un eski yardımcısı olan Üzüm ile yeni sezon için oyun şablonları ve oyuncu performansları konusunda çalışmalara başladığını belirten Yalçın şunları söyledi:

"Malum son yıllarda Alman futbolunun performansı üst seviyede. Altyapılardaki çalışmaları sayesinde çok önemli yerlere geldiler. Telat Üzüm hocamız, Alman Milli Takımı'nın scout ekibinde yer alan, donanımlı bir teknik adam. Telat Hocamızdan görüş ve öneri alacağız. Bu meslekte yeniliğe açık olmak gerek. Gerektiğinde takımın teknik adam diplomalı malzemecisi Erdal Erdem’den fikir alıyorum."

Sergen Yalçın'a sistem ve performans konusunda Alman patentli destek

DİEGO COSTA KONUŞTU

Beşiktaş'ın golcü transferinden bir numaralı hedefi Diego Costa, geleceğiyle ilgili Brezilya basınına kısa bir açıklama yaptı. Kariyerine yine Avrupa'da devam etmek istediğini söyleyen 32 yaşındaki santrfor çok sayıda teklif aldığını belirterek, "Önümüzdeki haftalarda hangi takıma gideceğimi size açıklayacağım" dedi.

Yıllık ücretinde 3 milyon euroya kadar inen İspanyol golcüye 2.3 milyon Euro maaşın yanı sıra 600 bin Euro da bonus teklif edilmişti. Yıldız isim teklife olumlu yanıt verirse önce İspanya'da sağlık kontrolünden geçecek.

HULK AŞKI DEPREŞTİ Mİ?

Öte yandan, bugün bazı internet sitelerinde Sergen Yalçın'ın Hulk aşkının depreştiği haberleri yer aldı. Geçen sezon devre arasında Beşiktaş'la görüşen ancak parada anlaşamayınca ülkesi Brezilya'da Atletico Mineiro takımına imza atan Hulk'un 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Çin kariyerinin ardından Brezilya'da harikala yaratan ve Libertadores Kupası şampiyonluğu hedefleyen Hulk'un bonservisi nasıl alınacak merak konusu... 

Sergen Yalçın'a sistem ve performans konusunda Alman patentli destek ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın diego costa Telat Üzüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.