Sergen Yalçın Taulant Xhaka transferini istedi!

Beşiktaş, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Siyah Beyaz ekipte teknik direktör Sergen Yalçın'ın Basel'in Arnavut ön liberosu Taulant Xhaka konusunda ısrarcı olduğu iddia edildi.

Beşiktaş gelecek sezon ekonomik nedenlerden dolayı potansiyelli ve genç isimlere yönelecek. Takvim'de yer alan habere göre, Sergen Yalçın'ın belirlediği listenin başında Arnavut ön libero Taulant Xhaka var. Elneny ile yeniden anlaşılmazsa Basel'li oyuncu hedefte. Stoper için Alanya'nın İngiliz kulesi Caulker ve Manchester United'ın 22 yaşındaki oyuncusu Axel Tuanzebe düşünülüyor.

BU SEZON 33 KARŞILAŞMAYA ÇIKTI

Sağ bek için Sloven takımlarından Olimpija'da forma giyen Eric Boakye liste başı. Beşiktaş'ın santrfor adayları Partizan'ın 23 yaşındaki yıldızı Nijeryalı Umar Sadiq ve Bochum'un 23 yaşındaki Kongolu santrforu Silvere Ganvoula.

Basel'in 29 yaşındaki yıldızı Taulant Xhaka, bu sezon takımıyla 33 karşılaşmaya çıktı. Xhaka bu maçlarda 3 asist üretti.

 

Sergen Yalçın Taulant Xhaka transferini istedi! ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Taulant Xhaka
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.