Sergen Yalçın, Rıdvan'ın hatası için konuştu

Kayserispor'un 3-1 kazandığı karşılaşmanın ardından beIN Sports'a konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ilk golde hatası bulunan oyuncusu Rıdvan'a sahip çıktı. Sergen Yalçın, "Genç oyuncuların hataları var ama böyle böyle öğrenecekler. Hata yaparak öğrenecekler." dedi...

Sergen Yalçın, 3-1'lik Kayserispor mağlubiyetinin ardından yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendirdi.

Genç oyuncuların yaptığı hataların normal olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, sözlerine şöyle devam etti:

''BÖYLE BÖYLE ÖĞRENECEKLER''

"Genç oyuncuların hataları var ama böyle böyle öğrenecekler. Hata yaparak öğrenecekler. Olur öyle şeyler. Çok ilginç anlarda oldu tabii hatalar. Üzgünüz tabii, Kayserispor'u tebrik ederiz. İlk yarıda çok net 3-4 pozisyonumuz vardı, oyunu ilk yarıdan bitirebilirdik. İkinci yarıda basit hatalarla golleri yedikten sonra maçı çevirmek kolay olmuyor. Bu tür maçlar olacak yani. Pandemiden sonra zor bir dönem yaşıyoruz, herkesi kullanma fırsatı bulamıyoruz. Bu bir bahane değil tabii, gerçekleri söylüyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

"TRANSFERİ KONUŞMANIN SIRASI DEĞİL"

Şu anda transferi konuşmanın sırası değil. Almak istediğimiz oyuncular, bölgeler var ama bunun nasıl olacağını şu an söylemek zor. Sözleşmesi devam eden, kiralık oyuncularımız var. 3-4 hafta sonra başkanla oturup iyi bir değerlendirme yaparız.

''BAŞKAN ÇEBİ İLE ARAMIZDA PROBLEM YOK''

Basında çıkan başkanla aramızda fikir ayrılıkları olduğumuz haberleri doğru değil. Benim söyleme şeklim, onun söyleme şekli farklı sadece. Bir fikir ayrılığımız yok yani. Yeni bir yapılanma gerekiyor öyle gözüküyor.

Sergen Yalçın, Rıdvan'ın hatası için konuştu ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.