Sergen Yalçın, Oğuzhan Özyakup için kararını verdi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yönetimle yaptığı gölrüşmede Oğuzhan Özyakup'la ilgili kararını bildirdi.

Oğuzhan Özyakup'a Sergen Yalçın ayarı… Beşiktaş Teknik Direktörü yönetimle yaptığı görüşmede devre arasında Feyenoord'a kiralık verilen milli oyuncudan yeni sezonda yararlanmak istediğini söylediği öğrenildi.

Sergen Yalçın, Oğuzhan Özyakup için kararını verdi!

"ONDAN YARARLANACAĞIM"

Tecrübeli hocanın yönetime, "Onla ilgili önemli planlarım var. Yeni sezonda Oğuzhan'ın kapasitesini en üst düzeye yükseltmek düşüncesindeyim. Ondaki potansiyeli gün ışığını çıkarmamız lazım" dediği öne sürüldü. Yalçın'ın Oğuzhan'la da bir telefon görüşmesi yaparak ayrılmayı düşünmemesini istediği belirtildi.

Sergen Yalçın, Oğuzhan Özyakup için kararını verdi! - Resim : 2

KARTAL'DA 8 SEZON OYNADI

Beşiktaş'ta 8 sezon geçiren Oğuzhan Özyakup bu süreçte 32 gol 44 asistlik bir performans sergiledi. Milli star Feyenoord'da ise sadece 4 maçta forma giydi.

Sergen Yalçın, Oğuzhan Özyakup için kararını verdi! ile ilgili etiketler Oğuzhan Özyakup Sergen Yalçın Feyenoord Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.