Sergen Yalçın: Farklı algı yaratmasınlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 5-1'lik farklı skorla kazandıkları Denizlispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam kulübün genç oyunculara ağırlık vermesi ile ilgili, "Beşiktaş önümüzdeki sezon gençlerle oynamayacak. Küçülmeye gitmiyoruz. Farklı algı yaratmasınlar. Biz şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağız" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 5-1'lik farklı galibiyeti değerlendiren Yalçın, "Kazandığımız için mutluyuz, geçen hafta şanssız kaybettik. Bölüm bölüm iyi oynadık. Son yarım saatte oyunun kontrolü bizdeydi. Oyuncularımız birbirine yardım etti. Fizik gücümüz gayet iyiydi. Kolay bir galibiyet oldu. Oyunculara teşekkür ederim. Önümüzdeki haftaya bakacağız" dedi.

Sergen Yalçın: Farklı algı yaratmasınlar

BURAK VE LJAJIC'E ÖVGÜ

Burak Yılmaz'ın performansını da değerlendiren Sergen Yalçın, "Burak, golcü bir oyucu. Gol atması zaten doğal. Biz gol atmasının yanında başka şeyler de istiyoruz. Bugün çok istekliydi, çok pres yaptı. İyi bir performans sergiledi. Ljajic de öyle. Performanslarından memnunuz. Bunun devam etmesi lazım" şeklinde konuştu.

"N'KOUDOU FANTASTİK BİR GOL ATTI"

Denizli karşısında müthiş bir gole imza atan N'Koudou'nun bu performansını diğer maçlara da yansıtması gerektiğini belirten siyah-beyazlıların hocası, "N'Koudou fantastik bir gol attı. Kenar oyuncularımızdan Diaby de gol attı. Ama önemli olan süreklilik. Hedefe gitmemiz için kenar oyuncularımızdan sürekli katkı almamız lazım" ifadelerini kullandı.

"KÜÇÜLME YOK, ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"

Sergen Yalçın maddi kriz yaşayan Beşiktaş'ın gelecek sezon tüm olumsuz şartlara rağmen kaliteli bir kadro kuracağını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

"Genç oyuncularla ilgili Türkiye'de ciddi sıkıntılar yaşanıyor. İki maç oynayan genç oyuncuyu hemen büyütüyoruz, bundan çok etkileniyor. Bunun örneklerini de geçmiş yıllarda çok gördük. Önlerinde uzun bir futbol hayatları var. Gelmesi gereken yerlere gelsinler, sonra onlar hakkında konuşuruz. Gençler hakkında bir şey söylemek istemiyorum. 4 genç oyuncuya forma verdik, gençler bizim için değerli. Ancak sadece genç diye Beşiktaş'ta bir oyuncu forma giyemez. Beşiktaş önümüzdeki sezon gençlerle oynamayacak, şampiyonluğa oynayacak. Beşiktaş gelecek sezon tüm kupaları kazanmak için oynayacak. Küçülmeye gitmiyoruz. Farklı algı yaratmasınlar. Biz şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağız."

Sergen Yalçın: Farklı algı yaratmasınlar - Resim : 2

BÜLENT UYGUN'DAN METE KALKAVAN' SERT SÖZLER

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'a sahasında 5-1 kaybeden Denizlispor'da teknik direktör Bülent Uygun, maç sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uygun, Beşiktaş'ı tebrik ederken, maçın hakemi Mete Kalkavan'ı sert bir dille eleştirdi.

İŞTE BÜLENT UYGUN'UN AÇIKLAMALARI:

"Rakibimizi tebrik ediyorum. Attıkları birbirinden güzel goller vardı. Bu goller de belki de bu sezon attığı en güzel gollerdi. 1-0 geri düştük. İkinci golü atmak için saldırdığımızda anda bir gol daha yiyerek istemediğimiz bir şekilde geri düştük. Onda sonraki dakikalarda biraz da duygusallığın getirdiği çalışmış olduğumuz pozisyonlardan yediğimiz goller ister istemez demoralize etti. Sağ olsun Mete Kalkavan da bütün hakların takdirini itmeyi çekmeyi her türlü pozisyonlarda rakibe kullanarak, pozisyonları uzaktan takip ederek, tabii koşacak hali yoktu, son zamanlarda gördüğüm en kötü yönetimini yaptı.

Buna rağmen Beşiktaş takımı da attığı birbirinden güzel gollerle hak ettiği bir galibiyet alarak 3 puanı kazandı. Önümüze bakacağız. Tabii ki biz böyle bir sonuç beklemiyorduk ama sonucunda futbolda böyle şeyler var. Futbolcu kardeşlerimle tekrar ayağa kalkarak yolumuza devam edeceğiz inşallah.

Ben rahat olarak görmüyorum. Sıkıntılı taraf bizim tarafımız. Kalecimiz dahil olmak üzere forvetimizdeki oyuncuların gitmiş olması, takımımızın oyun planını kurduğumuz oyun kurucumuzun sakat olması 3-4 hafta. Kadro olarak da daha kısıtlı bir kadroya sahip olmamız ister istemez bizi çok fazlasıyla etkiliyor. Bu süreçte yaşanan eksiklikler sahaya yansıyabiliyor. Niketim ben rahat olarak görmüyorum. Daha önümüzde 6 tane kazanılması gereken maç var ve bir an önce eski gücüne ve eski düşüncesine dönmemiz gerekiyor."
.

Sergen Yalçın: Farklı algı yaratmasınlar ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Bülent Uygun Beşiktaş basın toplantısı yukatel denizlispor Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.