Sergen Yalçın kendisinden 26 yaş küçük sevgilisi için kesenin ağzını açtı! Lisaveti Karibskaya ile evleniyorlar mı?

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, geçtiğimiz aylarda Ege kıyılarında tatil yaptığı 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya için kesenin ağzını açtı. 48 yaşındaki teknik direktör sevgilisine tektaş yüzük aldı.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. İkili geçtiğimiz ay çıktıkları tatilde Alaçatı'da bir restoranda görüntülendi. Kalbini kendisinden 26 yaş küçük Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya'ya kaptıran Yalçın, sevgilisi için kesenin ağzını açtı.


Sergen Yalçın

SEVGİLİSİNE 25 BİN LİRALIK YÜZÜK TAKTI

Snob Magazin'in haberine göre; Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya ile aşk yaşayan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, sevgilisine tektaş yüzük hediye etti. Yalçın'ın bir süredir aşk yaşadığı Ukraynalı güzele yüzük hediye etmesi evlenecekleri yönünde dedikoduların ortaya atılmasına neden oldu. Gözlerden uzak ilişki yaşayan ikilinin nikah masasına oturup oturmayacağı merak konusu oldu.


INSTAGRAM HESABINDAN YÜZÜKLÜ PAYLAŞIM YAPTI


Lisaveti Karibskayatek, yavru kediyi sevdiği esnada tektaş yüzüğünü gözler önüne serdi.

Lisaveti Karibskayatek

Sergen Yalçın'ın sevgilisine aldığı tektaş yüzüğün fiyatının 25 bin TL civarında olduğu tahmin ediliyor.

 

 

 

Sergen Yalçın kendisinden 26 yaş küçük sevgilisi için kesenin ağzını açtı! Lisaveti Karibskaya ile evleniyorlar mı? ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Lisaveti Karibskayatek tektaş yüzük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.