Sergen Yalçın isyan etti!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Rizespor maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaparken altıncı günde üçüncü maçlarına çıktıklarını ifade etti.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor maçı öncesi yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalar yaptı.

Söze Mina'nın oğlunun geçirdiği kaza ile giriş yapan Yalçın, "Mina'ya geçmiş olsun. Oğlu ağır bir kaza geçirdi, yaşam mücadelesi veriyor. Beşiktaş maçından sonra öğrendik." dedi.

Sergen Yalçın isyan etti!

"ALTINCI GÜNDE ÜÇÜNCÜ MAÇIMIZI OYNUYORUZ"

Daha sonra Rize maçı hakkında konuşan Yalçın, altıncı günde 3. maçlarına çıktıklarını ifade ederek TFF'ye eleştiri getirdi. Yalçın, "Geçen hafta kazanarak bir geri dönüş yaptık. Beşiktaş maçı sonrası kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Bugünkü hedefimiz tabii ki kazanmak. Özellikle iç sahada bunu başarmamız gerek. Altıncı günde üçüncü maçımızı oynuyoruz. Yetkililer nasıl program yaptıysa. Büyük takımla oynuyoruz, 2,5 gün sonra büyük maç oynuyoruz sentetik sahada. Ardından gündüz maçına çıkıyoruz." şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın isyan etti! ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor TFF Sergen Yalçın Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.