Sergen Yalçın: İstatistik konuşanlar dikkat çekiyor...

Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın Fenerbahçe karşılaşması sonrası beIN SPORTS'a konuştu.

İşte Sergen Yalçın'ın yaptığı açıklamalar;

"Başkanımızn doğum günüydü. Galibiyeti ona hediye ediyoruz. Hafta içi analizlerin yanında oyunun provasıyla ilgili 2-3 antrenman yaptık. 3. bölgede baskıyla başladık. Uzun oynamak zorunda bıraktık. Rakibi oyuna başlatmayacağız dedik. Baskıdan çıkma ihtimalleri düşük. Bu çok faydalı oldu. Uzun topa mecbur bıraktık. İleride topu tutacak oyuncuları yok."

Bütün uzun topları biz aldık
"Bütün uzun topları biz aldık. Düşündüğümüz gibi oldu. Mutlaka temasla oynamalıyız demiştik. İç sahada agresif ve temaslı oyun çok fark ediyor. Daha da rahat kazanabilirdik. İnanılmaz fırsatları harcadık. Harun çok şanslıydı bu akşam. İstemek, mücadele etmek olmadan bu planları gerçekleştirmek zor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Müthiş maç oynadık. Oyunun her anında oyunun içindeydik. Kenarda maç boyunca sürekli oyunun içindeydik."

İSTATİSTİK KONUŞANLAR DİKKAT ÇEKİYOR
''Şu anda bütün dünya istatistik takip ediyor. Ben çok meraklı olmasam da mecbur takip ediyoruz. İstatistik konuşanlar çok dikkat çekiyorlar maalesef mikrofonlara. Onlara da biz belirtiyoruz yani, yok demesinler ayıp olmasın. ''

Sergen Yalçın: İstatistik konuşanlar dikkat çekiyor... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alanyaspor Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.