Sergen Yalçın ile sevgilisi Lisaveti Karibskaya'nın aşk tatili

Süper Lig’de Beşiktaş’ı şampiyonluğa ulaştıran, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezonun yorgunluğunu atmak için soluğu sevgilisi Lisaveti Karibskaya ile birlikte Ege kıyılarında aldı.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyonlukla taçlandıran 48 yaşındaki Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, tatil için Çeşme’yi tercih etti. Yalçın'ın birlikte tatil yaptığı isim ise Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya.

ARKADAŞLARIYLA TANIŞTIRDI

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Bir süredir ilişki yaşayan Sergen Yalçın ve 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya, önceki akşam Alaçatı’daki bir mekanda yemekteydi.

Sergen Yalçın ile sevgilisi Lisaveti Karibskaya'nın aşk tatili


Mekanda Yalçın’ın arkadaşlarıyla buluşan çift, çıkışta görüntülendi. Aracına binerken muhabirlere selam veren Yalçın, ilişkisi hakkında konuşmadı.

Sergen Yalçın ile sevgilisi Lisaveti Karibskaya'nın aşk tatili - Resim : 2

Sergen Yalçın ve Lisaveti Karibskaya, yemek yedikleri mekandan arkadaşlarıyla beraber ayrıldı.

Sergen Yalçın ile sevgilisi Lisaveti Karibskaya'nın aşk tatili - Resim : 3

Bu kareyi Sergen Yalçın’ın arkadaşı Sezer Çakır, Instagram’da paylaştı.

Sergen Yalçın ile sevgilisi Lisaveti Karibskaya'nın aşk tatili - Resim : 4

 

Sergen Yalçın ile sevgilisi Lisaveti Karibskaya'nın aşk tatili ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Çeşme Alaçatı Lisaveti Karibskaya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.