Sergen Yalçın: Tek güvencem Beşiktaş taraftarı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3 haftalık aranın kendilerine çok iyi geldiğini ve takımdan memnun olduğunu söyledi. Taraftara seslenen Yalçın, "Biz böyle krizlerden çok çıktık, çıkmasını iyi biliriz, Tek güvencem Beşiktaş taraftarı o yüzden bize yardımcı olsunlar" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-2'lik Denizlispor galibiyetinin ardından taraftara ve camiaya mesaj gönderdi. Siyah-Beyazlı takımın deneyimli çalıştırıcısı, beIN Sports'un flaş röportajında şunları söyledi:

3 HAFTALIK ARA İLAÇ GİBİ GELDİ

"Maçta 3-0’a kadar olan bölüm ve 10 kişi kaldığımı bölüm var… Farkı açabilecekken 10 kişi kalınca savunmaya geçmek zorunda kaldık. Bugün 3 puan önemliydi. Büyük camiaya yakışmayacak bir başlangıç yaptık lige… Ben genelde sıkıntılarla ilgili konuşmuyorum ama çok büyü zorluklar yaşadık. Seyircinin olmayışı, transferlerin geç katılması… Özellikle Avrupa maçları bizi perişen etti. Bu 3 haftalık ara bize çok iyi geldi."

11'E 11 OLSA FARK ATARDIK

"Takım çok iyiydi. 3-0’a kadar olan bölümde de inanılmaz oynadılar. Bundan sonraki maçlarda da aynısı olacak. Kimse başka bir şey beklemesin. Savaşan bir takım görecekler. İşim bahane üretmek değil çözüm üretmek. Ama bazen kiriz ortamları oluşabiliyor büyük takımlarda. Biz buna alışık bir ekibiniz. Daha önceki takımlarda bunları çok yaşadık. Bu krizlerden çıkmasını iyi biliriz. Yeter ki bize müsade etsinler. Biz bunu toparlayabileceğimize inanıyoruz. İnandırmaya çalışıyoruz. Umarım bugünkü maç taraftarımıza umut vermiştir.

11’e 11 oynasaydık çok farklı olurdu. Rosier ve Rachid iyi başladılar. Rachid çok klas bir oyuncu. Çalıştığımı bir varyasyondan gol attık Larin’le bunun için ayrıca mutluyuz.

Çok üstümüze geliyolar sosyal medyada biraz nefes aldık. Tek güvencem Beşiktaş taraftarı o yüzden bize yardımcı olsunlar."

Sergen Yalçın: Tek güvencem Beşiktaş taraftarı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.